Dumortieriet

Dumortieriet helpt om te focussen en te concentreren. Hij maakt positief, werkt kalmerend, geeft (zelf)vertrouwen brengt harmonie. Hij geeft wilskracht, verbetert het geheugen en zet aan tot studie waardoor hij zeer geschikt is voor studenten. Daarbij zorgt hij voor een positieve instelling, maakt vrolijk, optimistisch en ontspannen, geeft moed en geduld. Dumortieriet helpt bij gevoelens van paniek, angst en stress en om dwangmatige gedragspatronen te doorbreken wat hem geschikt maakt als hulpmiddel om van verslavingen af te komen. Hij helpt bij overgevoeligheid en verlegenheid en geeft verbinding met alle mensen.
Fysiek is dumortieriet zeer nuttig bij misselijkheid, overgeven, kramp, diarree en darmkolieken omdat hij inwerkt op het spijsverteringstelsel. Hij stimuleert het immuunsysteem en helpt bij infecties. Hij heeft en helende werking op zenuwbeschadigingen, de pijn wordt verzacht. Bij huiduitslag en jeuk kan dumortieriet verkoeling brengen. Kinderen met koortsstuipen of mensen met epilepsie kunnen ook baat hebben bij het dragen van deze steen.
Dumortieriet kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 05-04-2020 - Hoi Simone!
    Dank voor de levering van mijn bestelling!
    Prachtige mooie...  lees meer
  • 04-04-2020 - Mijn 1ste bestelling heel snel geleverd en heel goed verpakt....  lees meer
  • 02-04-2020 - Topper! Zeer enthousiast over de manier waarop ik geholpen ben,...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel