Dumortieriet

Dumortieriet helpt om te focussen en te concentreren. Hij maakt positief, werkt kalmerend, geeft (zelf)vertrouwen brengt harmonie. Hij geeft wilskracht, verbetert het geheugen en zet aan tot studie waardoor hij zeer geschikt is voor studenten. Daarbij zorgt hij voor een positieve instelling, maakt vrolijk, optimistisch en ontspannen, geeft moed en geduld. Dumortieriet helpt bij gevoelens van paniek, angst en stress en om dwangmatige gedragspatronen te doorbreken wat hem geschikt maakt als hulpmiddel om van verslavingen af te komen. Hij helpt bij overgevoeligheid en verlegenheid en geeft verbinding met alle mensen.
Fysiek is dumortieriet zeer nuttig bij misselijkheid, overgeven, kramp, diarree en darmkolieken omdat hij inwerkt op het spijsverteringstelsel. Hij stimuleert het immuunsysteem en helpt bij infecties. Hij heeft en helende werking op zenuwbeschadigingen, de pijn wordt verzacht. Bij huiduitslag en jeuk kan dumortieriet verkoeling brengen. Kinderen met koortsstuipen of mensen met epilepsie kunnen ook baat hebben bij het dragen van deze steen.
Dumortieriet kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss