Navigatie

Zwarte obsidiaan is een bijzonder krachtige steen. Hij is sterk reinigend, trekt alle negatieve energie naar zich toe en neemt deze op. Negatieve energie uit je lichaam, negatieve energie uit je omgeving, van straling, wateraders, elektrosmog, beschermt tegen psychische aanvallen en vermindert negatieve geestelijke of spirituele invloeden. Een goede beschermer dus. Daarbij zorgt hij ervoor dat je goed geaard bent en geeft hij (zelf)inzicht, bevordert hij persoonlijke ontwikkeling en helpt zodoende met het opruimen van ballast uit het verleden. Hij brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen, ervaringen of emoties naar boven. De steen werkt dan als een spiegel zodat je kan ontdekken wie je werkelijk bent, hij zal ook de minder goede kanten van je onder de aandacht brengen. Ben je gevoelig voor de energie van edelstenen dan kan de zwarte obsidiaan te krachtig voor je zijn, om hetzelfde effect te hebben kan je dan beter kiezen voor apachetranen of sneeuwvlok-obsidiaan. Zwarte obsidiaan vermindert blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen. Hij bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen.
Fysiek heeft zwarte obsidiaan een pijnstillende, krampopheffende werking. Hij stimuleert de spijsvertering, verbetert de doorbloeding en ontgift. Bij chronisch koude handen en voeten kan de steen verwarmend werken. Hij versterkt het immuunsysteem en heeft een positief effect bij dyslexie, duizeligheid en haaruitval.
Zwarte obsidiaan kan op alle manieren gereinigd worden. Omdat hij alles wat negatief is in zich opneemt moet hij wel vaak gereinigd worden. 

Sorteer op
 • Obsidiaan zwart splitarmband
  Obsidiaan zwart splitarmband

  Zwarte obsidiaan is een bijzonder krachtige steen. Hij is sterk reinigend, trekt alle negatieve energie naar zich toe en neemt deze op. Negatieve energie uit je lichaam, negatieve energie uit je omgeving, van straling, wateraders,…

  € 5,00
 • Obsidiaan zwart hangertje
  Obsidiaan zwart hangertje

  Zwarte obsidiaan hangertje. U krijgt de hanger van de foto.

  € 7,50

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

 • 16-05-2019 - Steen. Besteld. Volgende. Dag. In huis. Goeie. Service....  lees meer
 • 02-05-2019 - Twee stenen bestelt voor aan een ketting heel blij mee...  lees meer
 • 11-04-2019 - Vanmiddag weer geweldig geholpen door beide dames. Goede adviezen en...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

Rozenkwarts yoni-ei € 32,50 € 27,50

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2019 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel