Gele aventurijn

Gele aventurijn is een zonnig vriendje. Hij geeft een opgewekte, vrolijke stemming en spoort aan om je dromen te volgen. De steen vergroot doorzettingsvermogen, creativiteit en leiderschapskwaliteiten.
Gele aventurijn is een zeer zachte steen waardoor hij goed geschikt is voor gevoelige en hypersensitieve mensen.
Hij beschermt en kalmeert bij woede en irritaties, trekt voorspoed en geluk aan.
De steen stimuleert geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen en het bedenken van nieuwe ideeen.
Gele aventurijn stimuleert nieuwe groei en repareert cellen. Kan daarom een gunstige invloed hebben op kinderen die zich traag ontwikkelen.
De steen reinigt van binnenuit. Fysiek werkt gele aventurijn vooral positief op de darmen, spijsverteringsproblemen, sexualiteit en voortplantingsorganen. Ook kan hij prima gebruikt worden bij herstel na ziekte. Hij heeft een pijnstillende en ontstekingsremmende werking.
Gele aventurijn kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss