Groene Aventurijn

De groene Aventurijn brengt balans, harmonie en zelfbeheersing.
Lost negatieve gedachten en emoties op.
De steen geeft een gevoel van optimisme en levenslust en geeft vertrouwen in nieuwe situaties. Geeft emotionele stabiliteit en uitgeputte energie wordt aangevuld. Hij laat je met humor tegen de moeilijkere kant van het leven aankijken.
Aventurijn zorgt dat er ruimte komt voor vernieuwing en groei, dit zowel op fysiek, emotioneel als spiritueel vlak. De steen is ertoe in staat mensen zich meer bewust te laten worden van hun gevoel, dit omdat hij sterk inwerkt op het hartchakra.
Kinderen met ADHD hebben veel aan de groene Aventurijn omdat ze hierdoor rustiger worden en makkelijker in de omgang. Ook als de onrust tot gevolg heeft dat er slecht geslapen wordt kan deze edelsteen goed worden ingezet, leg hem daarvoor onder het kussen.
Fysiek werkt aventurijn goed tegen misselijkheid. Ook bij huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en puistjes is deze steen sterk ondersteunend.
Mensen die stotteren en snel blozen kunnen ook veel baat hebben bij het dragen van deze steen.
Verder heeft de groene aventurijn een positieve werking op het hart, de bloeddruk en het cholesterolgehalte.
Groene Aventurijn kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss