Mocht je iets van de groene linde produkten willen maar zie je het niet in de webshop, stuur even een berichtje naar ons.

 

Sinds februari 2019 zijn wij wederverkoper van de etherische olie, auraspray's, roll-on en andere producten van de Groene Linde.
Dit bedrijf is net als bij ons een familiebedrijf.
Naast een uitgebreid assortiment natuurzuivere enkelvoudige etherische oliën hebben zij zich toegelegd op het vervaardigen van helende geurfrequenties.
Dit zijn unieke mengsels van natuurzuivere etherische oliën rondom een scala aan levensthema's.
Vooral de energetische toepassingen van de etherische olie staan daarbij voorop.

Het is bekend dat geuren een positief effect hebben op het lichaam. Maar ook op emotioneel, energetisch en spiritueel niveau hebben etherische oliën een verbluffend effect.

Om dit effect te garanderen wordt er uitsluitend met natuurzuivere grondstoffen van hoge kwaliteit gewerkt. Al onze helende geurcomposities worden met de hand gemaakt.

Sinds wij deze olie in de winkel hebben werken we er zelf ook veel mee.
Zelf vind ik de combinatie van edelstenen met etherische olie erg fijn. Ze versterken elkaar in de energetische werking die ze hebben, wat erg prettig is als ondersteuning om een bepaald levensproces door te maken.

Daarom hebben we vanaf nu ook de etherische olie in onze webshop opgenomen.

 

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss