Spiritkwarts           

Spiritkwarts ook wel cactuskwarts genoemd is een kwarts waarbij vele kleine kristalletjes langs het oorspronkelijke kwartskristal groeien waardoor hij eruit gaat zien als een cactus. 
En ook al gaat het vaak per ongeluk, hij brengt “spirit” in het leven en het denken. 
Spiritkwarts brengt positieve energie, vrede en bescherming. Hij balanceert de chakra’s waardoor er rust en kalmte komt. 
Hij stimuleert samenwerking en helpt je ego opzij te zetten ten gunste van een groter goed. Hij is prima geschikt voor mensen die nogal op zichzelf gericht zijn, snel de confrontatie aangaan, egoïstisch of asociaal zijn. 
Hij kan helpen sociale angst te overwinnen, maakt opener en minder verlegen. Geeft troost bij verdriet en rouw, steunt tijdens stervensproces. Spiritkwarts heeft een hoge resonantie en laat je lichaam hierop meetrillen, ook activeert hij daarmee andere kristallen. 
Fysiek werkt spiritkwarts reinigend en ondersteunend. Krachtige ondersteuning bij hersenletsel. Werkt regenererend. Goed bij stress en uitputting. Hij geeft een positief resultaat bij huidproblemen, allergische reacties, ontgifting en problemen met de dikke darm. 
Spiritkwarts liever niet met water reinigen.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss