Navigatie

Spiritkwarts           

Spiritkwarts ook wel cactuskwarts genoemd is een kwarts waarbij vele kleine kristalletjes langs het oorspronkelijke kwartskristal groeien waardoor hij eruit gaat zien als een cactus. 
En ook al gaat het vaak per ongeluk, hij brengt “spirit” in het leven en het denken. 
Spiritkwarts brengt positieve energie, vrede en bescherming. Hij balanceert de chakra’s waardoor er rust en kalmte komt. 
Hij stimuleert samenwerking en helpt je ego opzij te zetten ten gunste van een groter goed. Hij is prima geschikt voor mensen die nogal op zichzelf gericht zijn, snel de confrontatie aangaan, egoïstisch of asociaal zijn. 
Hij kan helpen sociale angst te overwinnen, maakt opener en minder verlegen. Geeft troost bij verdriet en rouw, steunt tijdens stervensproces. Spiritkwarts heeft een hoge resonantie en laat je lichaam hierop meetrillen, ook activeert hij daarmee andere kristallen. 
Fysiek werkt spiritkwarts reinigend en ondersteunend. Krachtige ondersteuning bij hersenletsel. Werkt regenererend. Goed bij stress en uitputting. Hij geeft een positief resultaat bij huidproblemen, allergische reacties, ontgifting en problemen met de dikke darm. 
Spiritkwarts liever niet met water reinigen.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 25-06-2019 - Dankjewel voor de snelle verzending.
    Gisteren mijn lapis lazuli ontvangen, voorzien...  lees meer
  • 19-06-2019 - Nog bedankt voor de mooie kadootjes en de keurig verzorgde...  lees meer
  • 08-06-2019 - Mooie stenen. Netjes verpakt een dag na bestellen ontvangen en...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

Rozenkwarts yoni-ei € 32,50 € 27,50

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2019 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel