Spiritkwarts

Spiritkwarts           

Spiritkwarts ook wel cactuskwarts genoemd is een kwarts waarbij vele kleine kristalletjes langs het oorspronkelijke kwartskristal groeien waardoor hij eruit gaat zien als een cactus. 
En ook al gaat het vaak per ongeluk, hij brengt “spirit” in het leven en het denken. 
Spiritkwarts brengt positieve energie, vrede en bescherming. Hij balanceert de chakra’s waardoor er rust en kalmte komt. 
Hij stimuleert samenwerking en helpt je ego opzij te zetten ten gunste van een groter goed. Hij is prima geschikt voor mensen die nogal op zichzelf gericht zijn, snel de confrontatie aangaan, egoïstisch of asociaal zijn. 
Hij kan helpen sociale angst te overwinnen, maakt opener en minder verlegen. Geeft troost bij verdriet en rouw, steunt tijdens stervensproces. Spiritkwarts heeft een hoge resonantie en laat je lichaam hierop meetrillen, ook activeert hij daarmee andere kristallen. 
Fysiek werkt spiritkwarts reinigend en ondersteunend. Krachtige ondersteuning bij hersenletsel. Werkt regenererend. Goed bij stress en uitputting. Hij geeft een positief resultaat bij huidproblemen, allergische reacties, ontgifting en problemen met de dikke darm. 
Spiritkwarts liever niet met water reinigen.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie’s is een winkel met edelstenen en mineralen, wierook, etherische olie en meer aanverwante artikelen.
Siepie’s komt van Simone, mijn naam, en ik ben de eigenaresse van Siepie’s.
De naam komt door vroeger. Vrienden noemden me Siepie en aangezien stenen mijn hele leven ook mijn vrienden zijn geweest was de naam voor de winkel snel gekozen. 
In november 2017 ben ik alleen mijn winkeltje begonnen. Dat was toen nog een klein winkeltje en al snel werd het drukker. Mijn zus Angela is in 2019 in dienst gekomen en zij beheert ondertussen alles rondom de webshop. 
Al snel zijn we verhuisd naar een grotere winkel en ook daar groeien we uit. 
Het team is ook flink gegroeid en bestaat ondertussen uit een team van ongeveer 8 personen. 
Toen ik de winkel begon had ik het nog niet zo helder en voelde ik alleen maar dat ik mijn hart mocht gaan volgen wilde ik innerlijk geluk gaan ervaren. 
Ondertussen is me veel meer duidelijk geworden en heb ik mijn zielsmissie gevonden. 
Deze bestaat er onder andere in om zoveel mogelijk mensen zo zuiver mogelijk te mogen laten kennis maken met wat energie voor ze kan doen. In dit geval de energie van mineralen. 
Het doel is om iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen kracht te zetten, zijn eigen geluk te laten vinden. 
Ik ben er namelijk van overtuigd dat geluk in jezelf zit en niet in je omgeving. Als je op zoek gaat naar waar jij echt blij van wordt dan keert het pad naar binnen. Mineralen kunnen daarbij ondersteunen en dragen makkelijk intenties mee. 
Op die manier kunnen ze ondersteunen in jou levenspad op aarde. 
Bij Siepie’s is eerlijkheid erg belangrijk. 
Daarom delen we graag wat we weten wat betreft synthetische, geverfde of gemanipuleerde stenen die verkocht worden. 
Ja, die worden overal verkocht maar helaas niet overal vertellen ze je wat je daadwerkelijk koopt. 
Dat doen wij bij Siepie’s dus wel. 
We doen ook graag zelf onderzoek bij twijfel of laten onderzoek doen door derden. 
Bij Siepie’s vinden we het ook fijn als je op je gemak bent.
De mineralen in de winkel worden zoveel mogelijk afgestemd op elkaar zodat er een rustige energie mag zijn. Ook reinigen we regelmatig energetisch onze winkel m.b.v. salie, palo santo of florida water. 
Hierdoor blijft het fijn.
Kom jij een keer langs bij Siepie’s? 
Voel je van harte welkom.

 

© 2017 - 2024 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss