Hematiet

Hematiet

Hematiet is een goede steen om te aarden. Hij kan ook prima samen met andere aardende stenen gedragen worden, zoals obsidiaan en toermalijn.
Daarnaast is het een zuiverende en beschermende steen. Hij absorbeert negatieve energie en straling en laat dit de aarde in stromen. Hematiet zuivert en stabiliseert de aura en chakra’s en brengt hierdoor balans en brengt lichaam, geest en ziel in harmonie. Hij vermindert zorgen en stress en geeft moed, zelfvertrouwen, wilskracht en eigenwaarde. Het heeft een goede werking op het geheugen en de concentratie, kan informatie verwerking versnellen.
Hematiet geeft het geduld om zonder oordeel objectief te kunnen luisteren en daarmee is het een steen die mensen in de hulpverlening kan ondersteunen.
Fysiek werkt hematiet vooral in op het bloed. Het verbetert de ijzeropname, stimuleert aanmaak van rode bloedlichaampjes en stimuleert hij de bloedcirculatie waardoor hematiet kan helpen bij bv bloedarmoede, neusbloedingen en slapeloosheid. Het is een goede steen ter ondersteuning van een detox, het afkicken van een verslaving of bij het omgaan met een dwangstoornis.
Daarnaast werkt hematiet koortsverlagend en pijnstillend.
Hematiet kan op alle manieren gereinigd worden. Echter goed afdrogen na reinigen met water omdat hematiet anders kan gaan roesten. De steen bestaat nl voor een groot gedeelte uit ijzer.

per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 30 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Wie is Siepie's

Siepie’s is een winkel met edelstenen en mineralen, wierook, etherische olie en meer aanverwante artikelen.
Siepie’s komt van Simone, mijn naam, en ik ben de eigenaresse van Siepie’s.
De naam komt door vroeger. Vrienden noemden me Siepie en aangezien stenen mijn hele leven ook mijn vrienden zijn geweest was de naam voor de winkel snel gekozen. 
In november 2017 ben ik alleen mijn winkeltje begonnen. Dat was toen nog een klein winkeltje en al snel werd het drukker. Mijn zus Angela is in 2019 in dienst gekomen en zij beheert ondertussen alles rondom de webshop. 
Al snel zijn we verhuisd naar een grotere winkel en ook daar groeien we uit. 
Het team is ook flink gegroeid en bestaat ondertussen uit een team van ongeveer 8 personen. 
Toen ik de winkel begon had ik het nog niet zo helder en voelde ik alleen maar dat ik mijn hart mocht gaan volgen wilde ik innerlijk geluk gaan ervaren. 
Ondertussen is me veel meer duidelijk geworden en heb ik mijn zielsmissie gevonden. 
Deze bestaat er onder andere in om zoveel mogelijk mensen zo zuiver mogelijk te mogen laten kennis maken met wat energie voor ze kan doen. In dit geval de energie van mineralen. 
Het doel is om iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen kracht te zetten, zijn eigen geluk te laten vinden. 
Ik ben er namelijk van overtuigd dat geluk in jezelf zit en niet in je omgeving. Als je op zoek gaat naar waar jij echt blij van wordt dan keert het pad naar binnen. Mineralen kunnen daarbij ondersteunen en dragen makkelijk intenties mee. 
Op die manier kunnen ze ondersteunen in jou levenspad op aarde. 
Bij Siepie’s is eerlijkheid erg belangrijk. 
Daarom delen we graag wat we weten wat betreft synthetische, geverfde of gemanipuleerde stenen die verkocht worden. 
Ja, die worden overal verkocht maar helaas niet overal vertellen ze je wat je daadwerkelijk koopt. 
Dat doen wij bij Siepie’s dus wel. 
We doen ook graag zelf onderzoek bij twijfel of laten onderzoek doen door derden. 
Bij Siepie’s vinden we het ook fijn als je op je gemak bent.
De mineralen in de winkel worden zoveel mogelijk afgestemd op elkaar zodat er een rustige energie mag zijn. Ook reinigen we regelmatig energetisch onze winkel m.b.v. salie, palo santo of florida water. 
Hierdoor blijft het fijn.
Kom jij een keer langs bij Siepie’s? 
Voel je van harte welkom.

 

© 2017 - 2024 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss