Hematiet

Hematiet is een goede steen om te aarden. Hij kan ook prima samen met andere aardende stenen gedragen worden, zoals obsidiaan en toermalijn.
Daarnaast is het een zuiverende en beschermende steen. Hij absorbeert negatieve energie en straling en laat dit de aarde in stromen. Hematiet zuivert en stabiliseert de aura en chakra’s en brengt hierdoor balans en brengt lichaam, geest en ziel in harmonie. Hij vermindert zorgen en stress en geeft moed, zelfvertrouwen, wilskracht en eigenwaarde. Het heeft een goede werking op het geheugen en de concentratie, kan informatie verwerking versnellen.
Hematiet geeft het geduld om zonder oordeel objectief te kunnen luisteren en daarmee is het een steen die mensen in de hulpverlening kan ondersteunen.
Fysiek werkt hematiet vooral in op het bloed. Het verbetert de ijzeropname, stimuleert aanmaak van rode bloedlichaampjes en stimuleert hij de bloedcirculatie waardoor hematiet kan helpen bij bv bloedarmoede, neusbloedingen en slapeloosheid. Het is een goede steen ter ondersteuning van een detox, het afkicken van een verslaving of bij het omgaan met een dwangstoornis.
Daarnaast werkt hematiet koortsverlagend en pijnstillend.
Hematiet kan op alle manieren gereinigd worden. Echter goed afdrogen na reinigen met water omdat hematiet anders kan gaan roesten. De steen bestaat nl voor een groot gedeelte uit ijzer.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 25-03-2020 - Bij de bestelling op tu date gehouden, wat al vertrouwen...  lees meer
  • 10-03-2020 - Hoi Simone,

    Dank je wel voor de goede levering van mijn...  lees meer
  • 06-03-2020 - Simone bedankt voor de fijne cursus werken met edelstenen, ...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel