Septarie

Septarie is een combinatiesteen. Meestal calciet met gips maar ook pyriet, markasiet, chalcopyriet en siederiet wordt erin gevonden. Hij combineert dan ook de werking van de verschillende soorten.
Septarie schenkt daadkracht en eigenwaarde. Hij maakt je standvastig en toch toegankelijk en open. Het is een aardende steen die je vrolijkheid brengt en balans en het denken en je gevoel.
De steen helpt oud gedrag en emoties te veranderen. Door de gele calciet die er eigenlijk altijd wel inzit geeft hij doorzettingsvermogen en volharding  met een positieve blik. Hij werkt rustgevend en kalmerend. Hij maakt je meer bewust van je zelf waardoor het makkelijker wordt om bij jezelf te blijven in uitdagende situaties.  Daarnaast bevordert het de communicatieve vaardigheden in een groep en zorgt dat je de aandacht van het publiek vasthoudt.
Fysiek bevordert septarie het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Hij versterkt de concentratie waardoor hij goed gebruikt kan worden bij ouderdomsklachten maar ook tijdens studie of bij verstrooidheid. De steen wordt veel ingezet bij dementie, alzheimer en vergeetachtigheid omdat hij de doorbloeding in de hersenen stimuleert. Daarnaast heeft hij een positieve werking op de darmen, nieren, gezwellen, bloed, stofwisseling en helpt hij goed bij seizoensgebonden depressie.
Septarie kan niet met water gereinigd worden

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie’s is een winkel met edelstenen en mineralen, wierook, etherische olie en meer aanverwante artikelen.
Siepie’s komt van Simone, mijn naam, en ik ben de eigenaresse van Siepie’s.
De naam komt door vroeger. Vrienden noemden me Siepie en aangezien stenen mijn hele leven ook mijn vrienden zijn geweest was de naam voor de winkel snel gekozen. 
In november 2017 ben ik alleen mijn winkeltje begonnen. Dat was toen nog een klein winkeltje en al snel werd het drukker. Mijn zus Angela is in 2019 in dienst gekomen en zij beheert ondertussen alles rondom de webshop. 
Al snel zijn we verhuisd naar een grotere winkel en ook daar groeien we uit. 
Het team is ook flink gegroeid en bestaat ondertussen uit een team van ongeveer 8 personen. 
Toen ik de winkel begon had ik het nog niet zo helder en voelde ik alleen maar dat ik mijn hart mocht gaan volgen wilde ik innerlijk geluk gaan ervaren. 
Ondertussen is me veel meer duidelijk geworden en heb ik mijn zielsmissie gevonden. 
Deze bestaat er onder andere in om zoveel mogelijk mensen zo zuiver mogelijk te mogen laten kennis maken met wat energie voor ze kan doen. In dit geval de energie van mineralen. 
Het doel is om iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen kracht te zetten, zijn eigen geluk te laten vinden. 
Ik ben er namelijk van overtuigd dat geluk in jezelf zit en niet in je omgeving. Als je op zoek gaat naar waar jij echt blij van wordt dan keert het pad naar binnen. Mineralen kunnen daarbij ondersteunen en dragen makkelijk intenties mee. 
Op die manier kunnen ze ondersteunen in jou levenspad op aarde. 
Bij Siepie’s is eerlijkheid erg belangrijk. 
Daarom delen we graag wat we weten wat betreft synthetische, geverfde of gemanipuleerde stenen die verkocht worden. 
Ja, die worden overal verkocht maar helaas niet overal vertellen ze je wat je daadwerkelijk koopt. 
Dat doen wij bij Siepie’s dus wel. 
We doen ook graag zelf onderzoek bij twijfel of laten onderzoek doen door derden. 
Bij Siepie’s vinden we het ook fijn als je op je gemak bent.
De mineralen in de winkel worden zoveel mogelijk afgestemd op elkaar zodat er een rustige energie mag zijn. Ook reinigen we regelmatig energetisch onze winkel m.b.v. salie, palo santo of florida water. 
Hierdoor blijft het fijn.
Kom jij een keer langs bij Siepie’s? 
Voel je van harte welkom.

 

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss