Septarie

Septarie is een combinatiesteen. Meestal calciet met gips maar ook pyriet, markasiet, chalcopyriet en siederiet wordt erin gevonden. Hij combineert dan ook de werking van de verschillende soorten.
Septarie schenkt daadkracht en eigenwaarde. Hij maakt je standvastig en toch toegankelijk en open. Het is een aardende steen die je vrolijkheid brengt en balans en het denken en je gevoel.
De steen helpt oud gedrag en emoties te veranderen. Door de gele calciet die er eigenlijk altijd wel inzit geeft hij doorzettingsvermogen en volharding  met een positieve blik. Hij werkt rustgevend en kalmerend. Hij maakt je meer bewust van je zelf waardoor het makkelijker wordt om bij jezelf te blijven in uitdagende situaties.  Daarnaast bevordert het de communicatieve vaardigheden in een groep en zorgt dat je de aandacht van het publiek vasthoudt.
Fysiek bevordert septarie het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Hij versterkt de concentratie waardoor hij goed gebruikt kan worden bij ouderdomsklachten maar ook tijdens studie of bij verstrooidheid. De steen wordt veel ingezet bij dementie, alzheimer en vergeetachtigheid omdat hij de doorbloeding in de hersenen stimuleert. Daarnaast heeft hij een positieve werking op de darmen, nieren, gezwellen, bloed, stofwisseling en helpt hij goed bij seizoensgebonden depressie.
Septarie kan niet met water gereinigd worden

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 22-02-2020 - Dank voor de snelle levering van de prachtige edelstenen. Met...  lees meer
  • 22-02-2020 - Dag Simone,
    Wat fijn dat de edelstenen er zijn en...  lees meer
  • 18-02-2020 - Een ontzettend mooie grote winkel! Ik keek mijn ogen uit...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel