Regenboog obsidiaan

Regenboog obsidiaan is een sterk beschermende steen die je helpt naar het diepste en donkerste plekje van binnen bij jezelf te gaan om emotionele trauma’s die in het verleden zijn ontstaan op zachte wijze naar boven te halen zodat ze erkenning krijgen, verwerkt en opgelost kunnen worden. Hij bevordert meditatie en verwijdert stress uit het lichaam door een regenboog obsidiaan op de huid te dragen. De steen heeft een zachte energie en daarom een milde werking. Dat neemt niet weg dat hij zijn werk toch grondig doet. Hij geeft hoop en maakt optimistisch ten aanzien van het leven. Het is een reinigende steen die zorgt voor emotionele heling zodat je in je eigen kracht komt te staan en met een wakker bewustzijn en heldere zintuigen naar jezelf en om je heen kan kijken.
Fysiek heeft regenboog obsidiaan een pijnstillende werking. Hij vermindert blauwe plekken en helpt bij de genezing van botbreuken. Ook heeft de steen een positieve invloed op de doorbloeding en versterkt hij het weefsel.
Regenboog obsidiaan kan op alle manieren gereinigd worden. 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss