Regenboog obsidiaan

Regenboog obsidiaan is een sterk beschermende steen die je helpt naar het diepste en donkerste plekje van binnen bij jezelf te gaan om emotionele trauma’s die in het verleden zijn ontstaan op zachte wijze naar boven te halen zodat ze erkenning krijgen, verwerkt en opgelost kunnen worden. Hij bevordert meditatie en verwijdert stress uit het lichaam door een regenboog obsidiaan op de huid te dragen. De steen heeft een zachte energie en daarom een milde werking. Dat neemt niet weg dat hij zijn werk toch grondig doet. Hij geeft hoop en maakt optimistisch ten aanzien van het leven. Het is een reinigende steen die zorgt voor emotionele heling zodat je in je eigen kracht komt te staan en met een wakker bewustzijn en heldere zintuigen naar jezelf en om je heen kan kijken.
Fysiek heeft regenboog obsidiaan een pijnstillende werking. Hij vermindert blauwe plekken en helpt bij de genezing van botbreuken. Ook heeft de steen een positieve invloed op de doorbloeding en versterkt hij het weefsel.
Regenboog obsidiaan kan op alle manieren gereinigd worden. 

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 22-02-2020 - Dank voor de snelle levering van de prachtige edelstenen. Met...  lees meer
  • 22-02-2020 - Dag Simone,
    Wat fijn dat de edelstenen er zijn en...  lees meer
  • 18-02-2020 - Een ontzettend mooie grote winkel! Ik keek mijn ogen uit...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel