Citrien

Citrien is het zonnetje in huis. Hij draagt de kracht van de zon in zich en is daarom een sterke energiebron. Het is een verwarmende steen waar je vrolijk van wordt.
Hij bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking, geeft levensvreugde, energie en moed.
Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert om dit met anderen te delen door het dragen ervan.  De steen zorgt voor meer creativiteit en bevordert zelfexpressie.
Citrien ondersteunt bij tegenslagen en moeilijke periodes omdat het gevoelens van machteloosheid, zwaarmoedigheid, futloosheid en depressies vermindert. Hij helpt om conflicten en ruzies op te lossen. De steen geeft kalmte, brengt evenwicht in emoties en innerlijke wijsheid.
Ook wordt het uithoudingsvermogen en concentratievermogen vergroot door de Citrien.
Fysiek stimuleert Citrien de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op maag, milt, alvleesklier en darmen. Versterkt het immuunsysteem en heeft een ontgiftende werking op het bloed. Cellulitis en oogproblemen worden vermindert door de Citrien. Daarnaast worden infecties bestreden.
Voor mensen met chronisch vermoeidheidsyndroom is de Citrien zeer ondersteunend.
Citrien kan op alle manieren gereinigd worden, alleen een beetje oppassen met veel zonlicht.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2022 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss