Star hollandiet

Op het spirituele vlak neemt deze steen je mee naar de eenheid van alle dingen en uiterste stilte.
Als steen voor contact met sterrenwezens, sterrenkennis of universele wijsheid schouwt hij de oorsprong van het oude Egypte en de interventie van het sterrenvolk in zijn ontwikkeling en jouw plaats binnen die ervaring.
Star Hollandiet helpt bij het oplossen van karma.
Op psychisch vlak helpt hij spanning en bezorgdheid op te heffen en ondersteunt hij rationeel denken.
Hij verwijdert negatieve energie op het fysieke en geestelijke niveau en zorgt voor kalme acceptatie en innerlijke waakzaamheid.
Deze steen laat je weten dat je niet alleen in het universum bent.
Als je hem vasthoudt kun je je gids aanroepen of de sterren bezoeken voor troost en advies.
De sterren binnen het kristal zijn hollandiet die alleen op Madagaskar stervormig voorkomen en is een mineraal dat afstemt op de toon van de aarde en de sterren en voor dieper contact met aarde-energiën zorgt.
Hij is krachtig afgestemd op de genezende werking van de natuur en legt contact met de deva’s en de ziel van de aarde.
Hij maakt je gevoeliger voor verfijnde energieën en de energetische stromingen binnen de aarde en het menselijk lichaam. Hij helpt je met pendelen.
Star Hollandiet gaat voorbij het fysieke bestaansniveau en helpt de aarde zich af te stemmen en heractiveert krachtpunten die door de ouden zijn geplaatst.
Star hollandiet kan op alle manieren gereinigd worden. Je hoeft het echter niet vaak te doen.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss