Apatiet

Apatiet is vooral zeer geschikt om wat extroverter te worden. Hij bevordert namelijk de communicatie en zelfexpressie. Daarnaast maakt hij open, sociaal en levendig en werkt hij activerend en motiverend. Hierdoor gaat hij apathie, uitputting, lusteloosheid en agressie tegen. Hij vergroot de behoefte aan afwisseling en avontuur en bevordert creativiteit. De steen vergroot organisatorische talenten en helpt om structuur te krijgen. Hyperactieve kinderen en kinderen met autisme kunnen veel baat hebben bij het dragen van apatiet.
Fysiek werkt apatiet vitaliseren en stimuleert het de celgroei. Bevordert de groei van kraakbeen, botweefsel en tanden door het calcium wat in de steen aanwezig is. Ook heeft de steen een positief effect op de stofwisseling en vermindert klachten van de gewrichten.
Apatiet kan niet met water gereinigd worden.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 22-02-2020 - Dank voor de snelle levering van de prachtige edelstenen. Met...  lees meer
  • 22-02-2020 - Dag Simone,
    Wat fijn dat de edelstenen er zijn en...  lees meer
  • 18-02-2020 - Een ontzettend mooie grote winkel! Ik keek mijn ogen uit...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel