Peridoot olivijn

Peridoot, ook wel olivijn of chrysoliet genoemd, is een sterke beschermer en reiniger. Hij reinigt zowel lichaam als geest en draagt bij aan een optimistische levenshouding. Hij brengt vriendschap en wijsheid, maakt onafhankelijk en evenwichtiger. De steen helpt los te maken van negatieve invloeden van anderen. Hij maakt zelfstandig en assertief, helpt je eigen weg te volgen.
Hij helpt je dromen waar te maken en daarbij rekening te houden met de mensen om je heen. Hooggevoelige mensen kunnen veel baat hebben bij het dragen van een peridoot om hij je afsluit waardoor je minder moe en uitgeput raakt. Peridoot helpt je eigen fouten te erkennen en ze te corrigeren. De steen helpt ook om schuldgevoelens, obsessies en opgekropte emoties los te laten. Woede, ergernis en jaloezie bijvoorbeeld worden vermindert door het dragen van een peridoot.
Fysiek heeft de steen een activerend effect. Hij stimuleert de stofwisseling, werkt ontgiftend en stimuleert de lever. Doordat er ijzer in de steen zit is hij ondersteunend bij bloedarmoede. Vermoeidheid wordt vermindert door het aanwezige magnesium in de steen.
Daarnaast kan hij een positief effect hebben bij bipolaire stoornissen en wordt bedplassen opgeheven door een peridoot te dragen of onder het kussen te leggen.
Peridoot bij voorkeur boven de kleding dragen en niet wenselijk in combinatie met een andere steen.
Peridoot kan op alle manieren gereinigd worden, zonlicht wordt echter niet aangeraden omdat de steen daardoor verbleekt.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie’s is een winkel met edelstenen en mineralen, wierook, etherische olie en meer aanverwante artikelen.
Siepie’s komt van Simone, mijn naam, en ik ben de eigenaresse van Siepie’s.
De naam komt door vroeger. Vrienden noemden me Siepie en aangezien stenen mijn hele leven ook mijn vrienden zijn geweest was de naam voor de winkel snel gekozen. 
In november 2017 ben ik alleen mijn winkeltje begonnen. Dat was toen nog een klein winkeltje en al snel werd het drukker. Mijn zus Angela is in 2019 in dienst gekomen en zij beheert ondertussen alles rondom de webshop. 
Al snel zijn we verhuisd naar een grotere winkel en ook daar groeien we uit. 
Het team is ook flink gegroeid en bestaat ondertussen uit een team van ongeveer 8 personen. 
Toen ik de winkel begon had ik het nog niet zo helder en voelde ik alleen maar dat ik mijn hart mocht gaan volgen wilde ik innerlijk geluk gaan ervaren. 
Ondertussen is me veel meer duidelijk geworden en heb ik mijn zielsmissie gevonden. 
Deze bestaat er onder andere in om zoveel mogelijk mensen zo zuiver mogelijk te mogen laten kennis maken met wat energie voor ze kan doen. In dit geval de energie van mineralen. 
Het doel is om iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen kracht te zetten, zijn eigen geluk te laten vinden. 
Ik ben er namelijk van overtuigd dat geluk in jezelf zit en niet in je omgeving. Als je op zoek gaat naar waar jij echt blij van wordt dan keert het pad naar binnen. Mineralen kunnen daarbij ondersteunen en dragen makkelijk intenties mee. 
Op die manier kunnen ze ondersteunen in jou levenspad op aarde. 
Bij Siepie’s is eerlijkheid erg belangrijk. 
Daarom delen we graag wat we weten wat betreft synthetische, geverfde of gemanipuleerde stenen die verkocht worden. 
Ja, die worden overal verkocht maar helaas niet overal vertellen ze je wat je daadwerkelijk koopt. 
Dat doen wij bij Siepie’s dus wel. 
We doen ook graag zelf onderzoek bij twijfel of laten onderzoek doen door derden. 
Bij Siepie’s vinden we het ook fijn als je op je gemak bent.
De mineralen in de winkel worden zoveel mogelijk afgestemd op elkaar zodat er een rustige energie mag zijn. Ook reinigen we regelmatig energetisch onze winkel m.b.v. salie, palo santo of florida water. 
Hierdoor blijft het fijn.
Kom jij een keer langs bij Siepie’s? 
Voel je van harte welkom.

 

© 2017 - 2024 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss