Peridoot olivijn

Peridoot, ook wel olivijn of chrysoliet genoemd, is een sterke beschermer en reiniger. Hij reinigt zowel lichaam als geest en draagt bij aan een optimistische levenshouding. Hij brengt vriendschap en wijsheid, maakt onafhankelijk en evenwichtiger. De steen helpt los te maken van negatieve invloeden van anderen. Hij maakt zelfstandig en assertief, helpt je eigen weg te volgen.
Hij helpt je dromen waar te maken en daarbij rekening te houden met de mensen om je heen. Hooggevoelige mensen kunnen veel baat hebben bij het dragen van een peridoot om hij je afsluit waardoor je minder moe en uitgeput raakt. Peridoot helpt je eigen fouten te erkennen en ze te corrigeren. De steen helpt ook om schuldgevoelens, obsessies en opgekropte emoties los te laten. Woede, ergernis en jaloezie bijvoorbeeld worden vermindert door het dragen van een peridoot.
Fysiek heeft de steen een activerend effect. Hij stimuleert de stofwisseling, werkt ontgiftend en stimuleert de lever. Doordat er ijzer in de steen zit is hij ondersteunend bij bloedarmoede. Vermoeidheid wordt vermindert door het aanwezige magnesium in de steen.
Daarnaast kan hij een positief effect hebben bij bipolaire stoornissen en wordt bedplassen opgeheven door een peridoot te dragen of onder het kussen te leggen.
Peridoot bij voorkeur boven de kleding dragen en niet wenselijk in combinatie met een andere steen.
Peridoot kan op alle manieren gereinigd worden, zonlicht wordt echter niet aangeraden omdat de steen daardoor verbleekt.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 25-03-2020 - Bij de bestelling op tu date gehouden, wat al vertrouwen...  lees meer
  • 10-03-2020 - Hoi Simone,

    Dank je wel voor de goede levering van mijn...  lees meer
  • 06-03-2020 - Simone bedankt voor de fijne cursus werken met edelstenen, ...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel