Zwarte amethist
Zwarte Amethistpuntjes uit Bahia, Brazilië zijn nieuw gevonden.
De steen lijkt een beetje op Chevron Amethist.
Zwarte Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen die verbonden is met het 3e oog, de kruinchakra, de hogere etherische chakra’s en de violette straal of vlam van transformatie, maar tevens is deze ook zeer aardend en reinigend.
Zwarte Amethist is een fantastisch hulpmiddel die de hoge energieën in je lichaam aarden.
Zwarte Amethist verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie.
Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen.
Hij stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren van wie je werkelijk bent, een prachtig goddelijk wezen die alles kan creëren. Dit is een zeer krachtige steen.
Zwarte Amethist helpt je om weerstand voor veranderingen te overwinnen.
De steen vormt een krachtig helend en beschermend veld om ons heen.
Hij zuivert de aura en de energetische systemen en helpt je om als volledig lichamelijke wezen te functioneren.
Bij uittredingen helpt hij je weer om in je lichaam te komen. Ook helpt hij je om spirituele informatie te aarden.
Zwarte Amethist maakt ontspannen waardoor je je gemakkelijker kunt afstemmen op je hogere zelf.
Hij kalmeert je gedachten en geeft innerlijke en mentale rust. Hij biedt bescherming tegen geopatische en elektromagnetische straling en negatieve energieën omdat hij een energieschild rond het lichaam creëert.
De steen verdrijft woede, angsten en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. Hij helpt je tevens bij het nemen van besluiten.
Het kristal bevordert het gezond verstand en geeft spirituele inzichten omdat het hogere bewustzijnstoestanden bevordert.
Goed bij slapeloosheid, bij hoofdpijn, nachtmerries, faalangst. Ondersteund de longen en bij huidproblemen.
Helpt het fysieke lichaam te accepteren.
Zwarte amethist kan op alle manieren gereinigd worden.

 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss