Nellite met Pietersiet

Nellite met Pietersiet is een zeldzame, pas ontdekte steen uit Namibië die verdieping in je leven brengt.
Hij helpt je bewust te worden van situaties en mogelijkheden. Dat vriendschappen zonder voorwaarden horen te zijn, dat in een relatie iedereen dezelfde waarde heeft.
Nellite helpt je om te accepteren wie jij bent, dat jij leeft vanuit jouw hart en dat je trouw blijft aan jouw waarheid, zelfs als dit betekend dat je je soms alleen voelt in een wereld waarin veel mensen alles bij de ander leggen.
Hij helpt je om je niet meer aan te passen en niet meer de problemen van anderen op te lossen door in te zien wat de diepere betekenis achter hun gedrag is. Naar verluidt bevat het ‘de sleutels van het koninkrijk der hemelen’.
Hij verbindt je alledaags bewustzijn met het spirituele en herinnert je eraan dat je een spiritueel wezen op een menselijke reis bent.
Deze steen bezit het vermogen je in je etherische lichaam te aarden. Dit maakt spirituele reizen gemakkelijker.
Nellite met Pietersiet versterkt je eigenwaarde, twijfelaars geeft hij zelfvertrouwen. Hij geeft je ruggengraat.
Bij personen met een burn-out versterkt hij de realiteitszin en brengt ze weer terug bij hun kern. Hij brengt ook evenwicht en versterkt de intuïtie in gevoelszaken.
Daarnaast maakt hij personen losser en toegankelijker voor de medemens, zodat liefde eenvoudiger gegeven en ontvangen kan worden. Deze steen geeft ook troost.
Nellite met Pietersiet stimuleert het derde oog en de pijnappelklier, heft de illusie van afgescheiden zijn op en overtuigingen en conditioneringen die door anderen zijn opgelegd verwijdert hij.
Hij verbindt je weer met de bron van je eigen innerlijke leiding. Hij heft hardnekkige blokkades op en maakt een einde aan verwarring. Ook die uit vorige levens.
Hij helpt oude conflicten en onderdrukte gevoelens te verwerken.
De steen verhelpt ongemakken bij mensen die uitgeput zijn en geen tijd hebben om te rusten.
Hij werkt positief op de maag, darmen, lever en de blaas, hij stimuleert het hele gebied van de zonnevlecht.
Hij ontspant nek en schouders en dus hoofdpijn wat hierdoor ontstaat.
Bij huilbaby’s of driftige mensen brengt hij de nodig rust en ontspanning.
Hij werkt ondersteunend bij een wankel evenwicht en duizeligheid.
Hij stimuleert de hypofyse en zorgt voor evenwicht in het endocriene stelsel en voor de productie van hormonen die de stofwisseling, de bloeddruk, de groei, seks en temperatuur regelen, dus ook goed bij opvliegers.
Hij is ook goed voor de longen, de benen en de voeten.
Deze steen kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss