Groene opaal

Opaal is een beschermende en activerende steen. Hij maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert waardering voor mooie dingen.
Het is een absorberende en weerkaatsende edelsteen. Hij pakt gedachten en gevoelens op, versterkt ze en stuurt ze terug. De steen leert dat wat je uitzendt ook weer terugkeert naar je. Hij leert je dienstbaar te zijn, geeft levenslust en passie, eigenwaarde, visie, kennis en weten waar je voor gaat zonder over lijken te gaan.
Groene opaal uit Madagaskar is een krachtige steen die energieën van Gaia en haar heerlijke natuur in huis haalt waarmee zij blijdschap, gezelligheid, creativiteit en geborgenheid brengt.
Zij heeft een sterke en liefdevolle verbinding met de natuur, je hart opent zich en is in staat onvoorwaardelijke liefde te ontvangen en te schenken.
Groene opaal verruimt je bewustzijn en schenkt rust en ontspanning. Negatieve gedachten en stress worden vermindert. Werkt harmoniserend en herstelt het natuurlijk evenwicht tussen jou en je omgeving. Een heerlijke steen als je de natuur in huis wil halen.
Fysiek is opaal goed voor het hart, reinigt het bloed, de nieren en het lymfestelsel. Kan verlichten bij de ziekte van Parkinson. Verbetert het geheugen en is goed te gebruiken bij koorts en infecties.
Groene opaal uit Madagaskar kan niet met water gereinigd worden. Ook van veel zonlicht kan hij verkleuren.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss