Groene opaal

Opaal is een beschermende en activerende steen. Hij maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert waardering voor mooie dingen.
Het is een absorberende en weerkaatsende edelsteen. Hij pakt gedachten en gevoelens op, versterkt ze en stuurt ze terug. De steen leert dat wat je uitzendt ook weer terugkeert naar je. Hij leert je dienstbaar te zijn, geeft levenslust en passie, eigenwaarde, visie, kennis en weten waar je voor gaat zonder over lijken te gaan.
Groene opaal uit Madagaskar is een krachtige steen die energieën van Gaia en haar heerlijke natuur in huis haalt waarmee zij blijdschap, gezelligheid, creativiteit en geborgenheid brengt.
Zij heeft een sterke en liefdevolle verbinding met de natuur, je hart opent zich en is in staat onvoorwaardelijke liefde te ontvangen en te schenken.
Groene opaal verruimt je bewustzijn en schenkt rust en ontspanning. Negatieve gedachten en stress worden vermindert. Werkt harmoniserend en herstelt het natuurlijk evenwicht tussen jou en je omgeving. Een heerlijke steen als je de natuur in huis wil halen.
Fysiek is opaal goed voor het hart, reinigt het bloed, de nieren en het lymfestelsel. Kan verlichten bij de ziekte van Parkinson. Verbetert het geheugen en is goed te gebruiken bij koorts en infecties.
Groene opaal uit Madagaskar kan niet met water gereinigd worden. Ook van veel zonlicht kan hij verkleuren.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 25-03-2020 - Bij de bestelling op tu date gehouden, wat al vertrouwen...  lees meer
  • 10-03-2020 - Hoi Simone,

    Dank je wel voor de goede levering van mijn...  lees meer
  • 06-03-2020 - Simone bedankt voor de fijne cursus werken met edelstenen, ...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel