Groene opaal

Opaal is een beschermende en activerende steen. Hij maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert waardering voor mooie dingen.
Het is een absorberende en weerkaatsende edelsteen. Hij pakt gedachten en gevoelens op, versterkt ze en stuurt ze terug. De steen leert dat wat je uitzendt ook weer terugkeert naar je. Hij leert je dienstbaar te zijn, geeft levenslust en passie, eigenwaarde, visie, kennis en weten waar je voor gaat zonder over lijken te gaan.
Groene opaal uit Madagaskar is een krachtige steen die energieën van Gaia en haar heerlijke natuur in huis haalt waarmee zij blijdschap, gezelligheid, creativiteit en geborgenheid brengt.
Zij heeft een sterke en liefdevolle verbinding met de natuur, je hart opent zich en is in staat onvoorwaardelijke liefde te ontvangen en te schenken.
Groene opaal verruimt je bewustzijn en schenkt rust en ontspanning. Negatieve gedachten en stress worden vermindert. Werkt harmoniserend en herstelt het natuurlijk evenwicht tussen jou en je omgeving. Een heerlijke steen als je de natuur in huis wil halen.
Fysiek is opaal goed voor het hart, reinigt het bloed, de nieren en het lymfestelsel. Kan verlichten bij de ziekte van Parkinson. Verbetert het geheugen en is goed te gebruiken bij koorts en infecties.
Groene opaal uit Madagaskar kan niet met water gereinigd worden. Ook van veel zonlicht kan hij verkleuren.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie’s is een winkel met edelstenen en mineralen, wierook, etherische olie en meer aanverwante artikelen.
Siepie’s komt van Simone, mijn naam, en ik ben de eigenaresse van Siepie’s.
De naam komt door vroeger. Vrienden noemden me Siepie en aangezien stenen mijn hele leven ook mijn vrienden zijn geweest was de naam voor de winkel snel gekozen. 
In november 2017 ben ik alleen mijn winkeltje begonnen. Dat was toen nog een klein winkeltje en al snel werd het drukker. Mijn zus Angela is in 2019 in dienst gekomen en zij beheert ondertussen alles rondom de webshop. 
Al snel zijn we verhuisd naar een grotere winkel en ook daar groeien we uit. 
Het team is ook flink gegroeid en bestaat ondertussen uit een team van ongeveer 8 personen. 
Toen ik de winkel begon had ik het nog niet zo helder en voelde ik alleen maar dat ik mijn hart mocht gaan volgen wilde ik innerlijk geluk gaan ervaren. 
Ondertussen is me veel meer duidelijk geworden en heb ik mijn zielsmissie gevonden. 
Deze bestaat er onder andere in om zoveel mogelijk mensen zo zuiver mogelijk te mogen laten kennis maken met wat energie voor ze kan doen. In dit geval de energie van mineralen. 
Het doel is om iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen kracht te zetten, zijn eigen geluk te laten vinden. 
Ik ben er namelijk van overtuigd dat geluk in jezelf zit en niet in je omgeving. Als je op zoek gaat naar waar jij echt blij van wordt dan keert het pad naar binnen. Mineralen kunnen daarbij ondersteunen en dragen makkelijk intenties mee. 
Op die manier kunnen ze ondersteunen in jou levenspad op aarde. 
Bij Siepie’s is eerlijkheid erg belangrijk. 
Daarom delen we graag wat we weten wat betreft synthetische, geverfde of gemanipuleerde stenen die verkocht worden. 
Ja, die worden overal verkocht maar helaas niet overal vertellen ze je wat je daadwerkelijk koopt. 
Dat doen wij bij Siepie’s dus wel. 
We doen ook graag zelf onderzoek bij twijfel of laten onderzoek doen door derden. 
Bij Siepie’s vinden we het ook fijn als je op je gemak bent.
De mineralen in de winkel worden zoveel mogelijk afgestemd op elkaar zodat er een rustige energie mag zijn. Ook reinigen we regelmatig energetisch onze winkel m.b.v. salie, palo santo of florida water. 
Hierdoor blijft het fijn.
Kom jij een keer langs bij Siepie’s? 
Voel je van harte welkom.

 

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss