Fuchsiet in kwarts

Fuchsiet in kwarts is een mystieke steen met een krachtig Engelencontact. Visionaire steen die ons verbindt met de hoogste spirituele gebieden. 
Hij laat zien welke holistische actie u moet ondernemen en leidt gezondheidskwesties in goede banen. 
Samen met kwarts is het een zeer goede healer en energieversterker.
Fuchsiet in kwarts vergemakkelijkt astrale reizen en opent de intuïtie en paranormale reizen. Het helpt ook bij neiging tot martelaarschap. Leert je van dienst te zijn zonder in een machtsstrijd of valse nederigheid verstrikt te raken. 
De steen laat zien wat nodig is om de ziel te laten groeien. 
Fuchsiet overwint wederzijdse afhankelijkheid en emotionele chantage en geeft veerkracht na een trauma of emotionele spanning.
Fuchsiet vermeerdert de energie van andere kristallen. Het kwarts beschermt het Fuchsiet en vergroot tegelijkertijd de energetische eigenschappen ervan. 
Dit kristal verhoogt je energie, is heel goed voor je hart en versterkt je immuunsysteem. Goed bij RSI, vergroot de flexibiliteit van spieren en skelet.
Fuchsiet in kwarts kan op alle manieren worden gereinigd. Dit hoef je echter niet vaak te doen, omdat het een kristal is met een hoge vibratie heeft hij een zelfreinigende werking.

 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss