Navigatie

In de winkel reeds te verkrijgen, de webshop volgt spoedig.

Window kristal wordt ook wel Tijdslijn kristal genoemd.
Je kunt er namelijk mee naar het verleden of de toekomst reizen.
Het zijn echte leraren die vaak pas op je pad komen als je eraan toe bent om de werkelijkheid onder ogen te zien, en je ware zelf wilt leren kennen.

Window kristallen helpen ons spiritueel te groeien en dit zonder onzekerheid of oordeel, we hoeven namelijk niet perfect te zijn. Je herkent een Window kristal aan een extra facet in de vorm van een ruit. Deze kan links of rechts van de hoofdtafel, ofwel het grootste vlak zitten. Zit de ‘window’ aan de rechterkant dan heeft het een tijdslijn naar de toekomst, zit hij aan de linkerkant dan heeft het een tijdslijn naar het verleden. Window kristallen stralen licht in hun omgeving uit. Ze stralen ook licht uit naar situaties of processen die met ‘donker’ omgeven zijn. Dit kristal maakt vrij. Als je gevangen zit in bepaalde patronen of denkbeelden helpt een Window kristal je het grote geheel zien. Hij kan je met een linkse Window naar binnen, naar je ziel of je verleden laten kijken en met een rechtste Window naar de toekomst.

Window kristallen zijn portalen die de wereld waarin we leven, onze realiteit verbinden met de wereld daarbuiten. Dus als je zit te dromen of fantaseren over iets in de toekomst dan versterkt een rechter Window dit. Een rechter Window helpt je ook helder en in de toekomst te zien en kan healers helpen of een aura te lezen en oorzaken achter lichamelijk ongemak te vinden. Je kunt dit kristal gebruiken tijdens een meditatie, maar je kunt hem ook in je zak bij je dragen als steun bij de dromen die je hebt, om deze in de stof te verwezenlijken. Met een linker Window kun je gemakkelijker contact krijgen met je ziel, met wat er in jou leeft, jouw binnenwereld, maar ook met problemen die uit het verleden voortkomen. Deze kristallen ondersteunen ons bij het helen van ziekten, want ze harmoniseren de hoge energieën in onze aura en lichtlichamen. Ze helpen de psychische blokkades op te lossen waarna het lichaam weer in balans kan komen. Een Window kristal is dus een prachtig hulpmiddel die ons helpt om verder te groeien, ons te bevrijden, te helen en om in onze kracht vrij op deze aarde te leven.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 24-01-2020 - wat een leuke gezellige winkel met vriendelijk personeel wat aandacht...  lees meer
  • 18-01-2020 - Gisteren met mijn moeder geweest. Erg hartelijk ontvangst en een...  lees meer
  • 17-01-2020 - Lieve, Siepie’s (weet u naam niet☺️)
    Ik was gister met mijn...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel