Tiffany stone of Bertrandiet

Dit is een zeer zeldzame en complexe edelsteen van beryl, fluoriet en andere mineralen die gevormd zijn uit vulkanische as die ruim 2 miljard jaar lang is samengedrukt. Het is een variant van het mineraal beryl en verwant aan aquamarijn en smaragd. Zuivere bertrandiet kristallen zijn klein en vooral kleurloos, wit of lichtgeel.Deze steen met hoge vibratie en energie versterkt de intuïtie en metafysische gaven, opent de hogere kruinchakra’s en verbindt u met multidimensies en de hoogste leiding. 
Tiffany Stone helpt gechannelde boodschappen te interpreteren en het lichtlichaam in het fysieke gebied te integreren. Psychisch stimuleert Tiffany stone volharding en het volgen van het zielenpad. Emotioneel helpt hij ontvankelijker te worden. De steen verwijdert blokkades en helpt bij allerlei overgangen door emotionele kracht te schenken. Hij helpt bij het herkennen en oplossen van oude patronen en is een fantastische steen om mee te mediteren. 
Hij vult de hart- en hogere hartchakra’s met onvoorwaardelijke liefde. Hij versterkt helder denken en scherpzinnigheid en is weldadig voor studie.
Hij geeft wilskracht, maakt doortastend en volhardend, helpt bij het logisch en analytisch nadenken, geeft heldere gedachten en helpt grote lijnen en consequenties te overzien. 
Hij maakt communicatie en reiniging van gevoelens mogelijk die verborgen waren of waarvoor u zich schaamde. 
Hij helpt de energie in de meridianen te laten stromen, blokkades op te heffen en het chakrastelsel van energie te voorzien. 
Bij veranderingsprocessen zoals reorganisaties en verhuizingen en ook in de relationele sfeer helpt de steen flexibel te zijn of te worden, om probleemloos mee te gaan inde verandering. Hij geeft emotioneel uithoudingsvermogen. Er komen emoties en gevoelens boven die je misschien had verdrongen of helemaal vergeten. Onverwerkte zaken kunnen zo verwerkt worden.
Fysiek versterkt tiffany stone alle zintuigen en vooral het zicht en gehoor. Hij helpt om veel fysieke disbalansen te laten verdwijnen, werkt ontspannend op spieren en pezen van vooral nek en schouders. Vooral spierspanning door stress kan beduidend verminderen. Hij helpt klachten te verminderen bij ontstekingen, zoals peesontsteking, artritis en osteoarthritis. De spijsvertering en de stofwisseling worden gunstig beinvloed, hij versterkt het immuunsysteem en activeert de aanmaak van witte bloedlichaampjes. 
De steen stimuleert het libido en de stroom van seksuele energie en wordt dan ook ‘Purperen Passie”genoemd.
Tiffany stone kan op alle manieren gereinigd worden.

 

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss