Tiffany stone

Tiffany stone of Bertrandiet

Dit is een zeer zeldzame en complexe edelsteen van beryl, fluoriet en andere mineralen die gevormd zijn uit vulkanische as die ruim 2 miljard jaar lang is samengedrukt. Het is een variant van het mineraal beryl en verwant aan aquamarijn en smaragd. Zuivere bertrandiet kristallen zijn klein en vooral kleurloos, wit of lichtgeel.Deze steen met hoge vibratie en energie versterkt de intuïtie en metafysische gaven, opent de hogere kruinchakra’s en verbindt u met multidimensies en de hoogste leiding. 
Tiffany Stone helpt gechannelde boodschappen te interpreteren en het lichtlichaam in het fysieke gebied te integreren. Psychisch stimuleert Tiffany stone volharding en het volgen van het zielenpad. Emotioneel helpt hij ontvankelijker te worden. De steen verwijdert blokkades en helpt bij allerlei overgangen door emotionele kracht te schenken. Hij helpt bij het herkennen en oplossen van oude patronen en is een fantastische steen om mee te mediteren. 
Hij vult de hart- en hogere hartchakra’s met onvoorwaardelijke liefde. Hij versterkt helder denken en scherpzinnigheid en is weldadig voor studie.
Hij geeft wilskracht, maakt doortastend en volhardend, helpt bij het logisch en analytisch nadenken, geeft heldere gedachten en helpt grote lijnen en consequenties te overzien. 
Hij maakt communicatie en reiniging van gevoelens mogelijk die verborgen waren of waarvoor u zich schaamde. 
Hij helpt de energie in de meridianen te laten stromen, blokkades op te heffen en het chakrastelsel van energie te voorzien. 
Bij veranderingsprocessen zoals reorganisaties en verhuizingen en ook in de relationele sfeer helpt de steen flexibel te zijn of te worden, om probleemloos mee te gaan inde verandering. Hij geeft emotioneel uithoudingsvermogen. Er komen emoties en gevoelens boven die je misschien had verdrongen of helemaal vergeten. Onverwerkte zaken kunnen zo verwerkt worden.
Fysiek versterkt tiffany stone alle zintuigen en vooral het zicht en gehoor. Hij helpt om veel fysieke disbalansen te laten verdwijnen, werkt ontspannend op spieren en pezen van vooral nek en schouders. Vooral spierspanning door stress kan beduidend verminderen. Hij helpt klachten te verminderen bij ontstekingen, zoals peesontsteking, artritis en osteoarthritis. De spijsvertering en de stofwisseling worden gunstig beinvloed, hij versterkt het immuunsysteem en activeert de aanmaak van witte bloedlichaampjes. 
De steen stimuleert het libido en de stroom van seksuele energie en wordt dan ook ‘Purperen Passie”genoemd.
Tiffany stone kan op alle manieren gereinigd worden.

 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie’s is een winkel met edelstenen en mineralen, wierook, etherische olie en meer aanverwante artikelen.
Siepie’s komt van Simone, mijn naam, en ik ben de eigenaresse van Siepie’s.
De naam komt door vroeger. Vrienden noemden me Siepie en aangezien stenen mijn hele leven ook mijn vrienden zijn geweest was de naam voor de winkel snel gekozen. 
In november 2017 ben ik alleen mijn winkeltje begonnen. Dat was toen nog een klein winkeltje en al snel werd het drukker. Mijn zus Angela is in 2019 in dienst gekomen en zij beheert ondertussen alles rondom de webshop. 
Al snel zijn we verhuisd naar een grotere winkel en ook daar groeien we uit. 
Het team is ook flink gegroeid en bestaat ondertussen uit een team van ongeveer 8 personen. 
Toen ik de winkel begon had ik het nog niet zo helder en voelde ik alleen maar dat ik mijn hart mocht gaan volgen wilde ik innerlijk geluk gaan ervaren. 
Ondertussen is me veel meer duidelijk geworden en heb ik mijn zielsmissie gevonden. 
Deze bestaat er onder andere in om zoveel mogelijk mensen zo zuiver mogelijk te mogen laten kennis maken met wat energie voor ze kan doen. In dit geval de energie van mineralen. 
Het doel is om iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen kracht te zetten, zijn eigen geluk te laten vinden. 
Ik ben er namelijk van overtuigd dat geluk in jezelf zit en niet in je omgeving. Als je op zoek gaat naar waar jij echt blij van wordt dan keert het pad naar binnen. Mineralen kunnen daarbij ondersteunen en dragen makkelijk intenties mee. 
Op die manier kunnen ze ondersteunen in jou levenspad op aarde. 
Bij Siepie’s is eerlijkheid erg belangrijk. 
Daarom delen we graag wat we weten wat betreft synthetische, geverfde of gemanipuleerde stenen die verkocht worden. 
Ja, die worden overal verkocht maar helaas niet overal vertellen ze je wat je daadwerkelijk koopt. 
Dat doen wij bij Siepie’s dus wel. 
We doen ook graag zelf onderzoek bij twijfel of laten onderzoek doen door derden. 
Bij Siepie’s vinden we het ook fijn als je op je gemak bent.
De mineralen in de winkel worden zoveel mogelijk afgestemd op elkaar zodat er een rustige energie mag zijn. Ook reinigen we regelmatig energetisch onze winkel m.b.v. salie, palo santo of florida water. 
Hierdoor blijft het fijn.
Kom jij een keer langs bij Siepie’s? 
Voel je van harte welkom.

 

© 2017 - 2024 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss