Sugiliet

Sugiliet is een steen die spirituele liefde en wijsheid vertegenwoordigt. Hij helpt om consequent volgens eigen waarheid te leven zonder je af te laten leiden. Hij beschermt de aura tegen negatieve invloeden van buitenaf, daarvoor over de kleding dragen. Sugiliet helpt om creatieve oplossingen te vinden voor hardnekkige conflicten, hij helpt om irrationele angsten, fobieën, paranoia en schizofrenie te overwinnen. Vooral bij vliegangst kan sugiliet heel nuttig zijn.  Hij helpt om gefocust te blijven waardoor het een goede steen is voor kinderen met leesproblemen en spellingsproblemen.
De steen stimuleert positieve gedachten en vergeving. Sterk negatieve  emoties zoals woede en verdriet worden verzacht door deze steen. Negatieve gevoelens worden omgezet in inzicht, tevredenheid en rust. Hij helpt om liefde en respect te voelen voor alles wat leeft.  
Fysiek ondersteunt sugiliet alle zintuigen. Harmoniseert de zenuwen en hersenen en helpt daardoor bij epilepsie en motorische storingen. Hij verzacht pijnklachten en dan met name hoofdpijn, kiespijn en menstruatiepijn. Sugiliet versterkt het immuunsysteem en er wordt gezegd dat hij klachten veroorzaakt door aids en kanker vermindert.
Sugiliet kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss