Sugiliet

Sugiliet is een steen die spirituele liefde en wijsheid vertegenwoordigt. Hij helpt om consequent volgens eigen waarheid te leven zonder je af te laten leiden. Hij beschermt de aura tegen negatieve invloeden van buitenaf, daarvoor over de kleding dragen. Sugiliet helpt om creatieve oplossingen te vinden voor hardnekkige conflicten, hij helpt om irrationele angsten, fobieën, paranoia en schizofrenie te overwinnen. Vooral bij vliegangst kan sugiliet heel nuttig zijn.  Hij helpt om gefocust te blijven waardoor het een goede steen is voor kinderen met leesproblemen en spellingsproblemen.
De steen stimuleert positieve gedachten en vergeving. Sterk negatieve  emoties zoals woede en verdriet worden verzacht door deze steen. Negatieve gevoelens worden omgezet in inzicht, tevredenheid en rust. Hij helpt om liefde en respect te voelen voor alles wat leeft.  
Fysiek ondersteunt sugiliet alle zintuigen. Harmoniseert de zenuwen en hersenen en helpt daardoor bij epilepsie en motorische storingen. Hij verzacht pijnklachten en dan met name hoofdpijn, kiespijn en menstruatiepijn. Sugiliet versterkt het immuunsysteem en er wordt gezegd dat hij klachten veroorzaakt door aids en kanker vermindert.
Sugiliet kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op
 • Sugiliet hangertje
  Sugiliet hangertje

  Sugiliet hangertje. U krijgt een hanger uit voorraad.

  € 9,50

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

 • 25-03-2020 - Bij de bestelling op tu date gehouden, wat al vertrouwen...  lees meer
 • 10-03-2020 - Hoi Simone,

  Dank je wel voor de goede levering van mijn...  lees meer
 • 06-03-2020 - Simone bedankt voor de fijne cursus werken met edelstenen, ...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel