Navigatie

Mahonie obsidiaan  zorgt voor een goede aarding, dit omdat hij resoneert met de aarde. Zoals alle obsidiaan soorten biedt ook de mahonie variant bescherming. Hij helpt je om gevoelens van onwaardigheid los te laten en zal je stimuleren om je potentieel te vervullen. Hij vermindert beperkende denk en gedragspatronen. Beschermt tegen negatieve energie van anderen of je omgeving. Bevordert de creativiteit en helpt je om ten aanzien van je seksualiteit je meer open te stellen. Voor moeder en kind is het een goede steen om trauma’s rondom de geboorte te verwerken. Hij helpt om blokkades en verankerde patronen die leiden tot schaamte en onwaardigheid te doorbreken.
Fysiek heeft mahonie obsidiaan een positieve werking op de bloedsomloop en ondersteunt hij de ontgifting van de lever. Hierdoor heeft hij een goede invloed op wondgenezing. Ook werkt hij pijnstillend, krampopheffend en stimuleert hij de spijsvertering. Door de goede doorbloeding kan de steen ook verwarmend werken bij chronische koude ledematen.
Mahonie obsidiaan kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 16-05-2019 - Steen. Besteld. Volgende. Dag. In huis. Goeie. Service....  lees meer
  • 02-05-2019 - Twee stenen bestelt voor aan een ketting heel blij mee...  lees meer
  • 11-04-2019 - Vanmiddag weer geweldig geholpen door beide dames. Goede adviezen en...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

Rozenkwarts yoni-ei € 32,50 € 27,50

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2019 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel