Cavansiet heeft een pure “blauwe straal” energie, die van openbaring, doorbraak, begrip, voorspellingen en spirituele verlichting. Het is een steen voor zuivering, herstel en innerlijke waarheid.
Op het derde oog gelegd is Cavansiet zeer goed om mee te channelen omdat hij de hogere waarheid laat stromen zonder tussenkomst van gedachten of twijfel.
Ook bevordert dit kristal helderhorendheid, helderziendheid en brengt hij je in contact met gidsen.
Met dit kristal kun je ook bewust astrale reizen maken en vorige levens verkennen.
Dit is ook een kristal van vreugde, optimisme en inspiratie. Het is een zelfbespiegelende steen die helpt diep in iets door te dringen. 
Cavansiet herstelt destructief gedrag of ingesleten denkpatronen, hij stelt je in staat tevreden te zijn met je fysieke bestaan en moedigt zelfrespect aan.
Op geestelijk niveau helpt cavansiet je te denken alvorens te doen.
Op het fysieke vlak bevordert deze steen de vrijmaking van endorfine en de geleiding van elektrische impulsen om het lichaam.
Dat versterkt een algeheel prettig gevoel en zorgt voor cellulaire genezing.
Dit kristal beschermd een healer tijdens behandelingen.
Goed bij nervositeit, helpt de waarheid spreken en zorgt voor een goede nachtrust.
Brengt het hoofd tot rust en is daarom goed om mee te mediteren.
Is een balsem voor en die in pijn of in de rouw zijn.
Cavansiet ondersteunt het cellulaire geheugen en is goed voor de tanden, keelpijn, nieren, blaas, bloed en oorsuizingen.
Ook goed voor het endocriene stelsel, terugkerende ziekten, kalkgebrek, botverlies, stijve gewrichten, migraine.
Hij stabiliseert de hartslag.

 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss