Sneeuwkwarts

Sneeuwkwarts wordt ook wel melkkwarts genoemd vanwege zijn witte kleur. Het is een ondoorzichtige vorm van bergkristal en daardoor doet hij eigenlijk hetzelfde werk maar dan veel zachter en vriendelijker.
De werking zal trager tot uiting komen maar is net zo effectief.
Sneeuwkwarts ondersteunt je bij het leren van lessen en helpt je jezelf te ontdoen van grote verantwoordelijkheden en beperkingen.
Sneeuwkwarts is volmaakt voor mensen die zich misbruikt voelen, maar die de situatie zelf creëren omdat ze onmisbaar geacht willen worden. 
Hij kan martelaarschap en slachtofferschap beëindigen.
Hij helpt om naar jezelf terug te keren en relaties op een gelijkwaardiger manier aan te gaan of te onderhouden.
Deze steen verbetert tact en samenwerking. Hij helpt je te denken voor je spreekt. 
Bij meditaties legt hij een verbinding met diepe innerlijke wijsheid die eerst in jezelf en in de samenleving werd genegeerd. 
Sneeuwkwarts is geschikt in alle gevallen waarin helder kwarts zou worden gebruikt. Zijn effecten zijn alleen trager en zachter, maar wel effectief.
Sneeuwkwarts kan op alle manieren gereinigd worden.

 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss