Angeliet is een beschermende en kalmerende steen. Door zijn hemelsblauwe kleur wordt hij ook wel engelensteen genoemd.  De steen staat voor gelijkheid en delen en werkt prima bij mensen die zich altijd maar wegcijferen. Angeliet bevordert een gevoel van innerlijke vrede, verbondenheid, empathie en mededogen. Hij heeft een kalmerende werking bij psychische belasting en heftige emoties. De steen helpt om eerlijk te zijn en gevoelens te uiten. Hij helpt ook om veranderingen of juist zaken die niet veranderd kunnen worden te accepteren. Hij geeft daadkracht zodat je op durft te komen voor je eigen mening. Angeliet bevordert spirituele ervaringen en contact met engelen maar zorgt dat je goed geaard blijft.
Fysiek heeft angeliet een positieve werking op de nieren en de waterhuishouding in het lichaam. Oedeemvorming wordt vermindert, werkt verzachtend bij keelontsteking. Hij brengt evenwicht tussen schildklier en bijschildklier en houdt lichaamsgewicht beheersbaar. De steen is ook goed inzetbaar bij blaas of nierproblemen.
Angeliet kan niet met water gereinigd worden, hij wordt hierdoor aangetast op den duur. 

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2022 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss