Angeliet is een beschermende en kalmerende steen. Door zijn hemelsblauwe kleur wordt hij ook wel engelensteen genoemd.  De steen staat voor gelijkheid en delen en werkt prima bij mensen die zich altijd maar wegcijferen. Angeliet bevordert een gevoel van innerlijke vrede, verbondenheid, empathie en mededogen. Hij heeft een kalmerende werking bij psychische belasting en heftige emoties. De steen helpt om eerlijk te zijn en gevoelens te uiten. Hij helpt ook om veranderingen of juist zaken die niet veranderd kunnen worden te accepteren. Hij geeft daadkracht zodat je op durft te komen voor je eigen mening. Angeliet bevordert spirituele ervaringen en contact met engelen maar zorgt dat je goed geaard blijft.
Fysiek heeft angeliet een positieve werking op de nieren en de waterhuishouding in het lichaam. Oedeemvorming wordt vermindert, werkt verzachtend bij keelontsteking. Hij brengt evenwicht tussen schildklier en bijschildklier en houdt lichaamsgewicht beheersbaar. De steen is ook goed inzetbaar bij blaas of nierproblemen.
Angeliet kan niet met water gereinigd worden, hij wordt hierdoor aangetast op den duur. 

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 03-06-2020 - Wauw wauw.wat een mooie edelstenen en hanger ik heb een...  lees meer
  • 03-06-2020 - Bedankt voor de zeer snelle en zorgvuldige en persoonlijke levering...  lees meer
  • 01-06-2020 - Hoi Simone,

    Dank je wel voor het persoonlijk maken van de...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel