Prasioliet is groene amethyst en ontstaat door de verhitting van paarse amethyst.
Op natuurlijke wijze gebeurt dit door middel van vulkanische activiteit.
Als steen van transformatie werkt prasioliet als brug tussen de frequenties van de aarde en die van hogere gebieden, zodat energie in het hart en de ziel van de drager kan stromen.
Op de aardechakra(basischakra) trekt Prasioliet voeding en creatieve energie vanuit de aarde in het hart om de ziel te voeden. 
Op de kruinchakra trekt hij de hoogste frequenties van de geest in de hogere hartchakra.
Prasioliet is nuttig voor contact met je hogere zelf. 
Bij meditatie helpt hij die energie te belichamen en in het dagelijks leven toe te passen. 
Prasioliet aardt en manifesteert je spirituele doel. Hij leert je zien dat wij allemaal Goddelijke wezens zijn.
Prasioliet helpt bij sjamaanse reizen naar de benedenwereld.
Hij legt een diepe verbinding met Alles Wat Is en helpt voorouderlijke patronen te ontwarren, waarbij je de geesten van je voorouders en die van de planeet kunt ontmoeten. 
Bij healing van de voorouderlijke lijn of een vorig leven, herziet hij de etherische blauwdruk voor je huidige leven en wijst hij op belangrijke karmische verbindingen in traumatische situaties.
Deze steen beschermt de miltchakra tegen uitputting van energie. 
Hij keert een aanleg om misbruikt te worden om, alsmede een gevoel dat je alles aan iets of iemand moet geven, want dat put je uit. 
Hij geeft een groot gevoel van zelfvertrouwen en activeert een kosmisch anker.
Prasioliet helpt degenen die klaar zijn om de planeet waardig en met vol bewustzijn te verlaten. 
Dit is een effectieve harthealer, hij ondersteunt de miltfuntie, bloedcellen, het spijsverteringsstelsel en het immuunsysteem.
Prasioliet kan op alle manieren gereinigd worden, hij kan echter wel verkleuren bij langdurige blootstelling aan zonlicht.

 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss