Turitella agaat
Turitella agaat is een aardende en beschermende steen.
Hij is zuiverend en helend en legt verbinding tussen het basis- en hartchakra.
Hij heeft een sterke connectie met het verleden en kan daarom goed ingezet worden om contact te maken met vorige levens. 
Hij stimuleert om je te bezinnen op je eigen wensen, doelen en plannen.
Helpt je veranderingen en nieuwe ideeën door te voeren en daarbij het hoofd koel en de voeten op de grond te houden.

Deze agaat versterkt daarnaast de concentratie, vergroot zelfvertrouwen en zelfacceptatie en helpt bij het overwinnen van schuldgevoel. Geeft inzicht, oprechtheid en waarheid.
Het is een steen die eenwording en harmonie brengt en in een groep ingezet kan worden om een betere samenwerking te bewerkstelligen. Hij leert te beheersen en overactiviteit naar kalmte te brengen. 
Fysiek is turitella agaat een heel geschikte steen voor vruchtbaarheidsproblemen en kan ondersteunend werken bij kunstmatige inseminatie en IVF.
Tevens heeft hij een stimulerende werking op het maag-darmkanaal, de stofwisseling en de alvleesklier, bevordert ontslakking en uitscheiding en verhoogt de weerstand. Hierdoor helpt hij je jong en vitaal te blijven en kan daardoor ook helpen bij vermoeidheid.
Turitella agaat kan op alle manieren worden gereinigd.

 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss