Smaragd

Smaragd, de meest edele steen van de berylgroep. Hij staat bekend als “steen van de succesvolle liefde” en staat symbool voor liefde, openheid en eenheid. Om deze reden heeft hij dan ook een positieve invloed op je relatie. Dit geld voor alle relaties of dit nu je levenspartner, familie of vrienden zijn. Daarbij heeft hij ook een harmoniserende werking in groepen wat de samenwerking kan bevorderen. Smaragd opent het hartchakra en heeft een kalmerend effect op emoties, b.v. liefdesverdriet of rouw. Hij verbindt lichaam, geest, verstand en gevoel. De steen laat je genieten van het leven en brengt een positieve kijk, hij geeft inspiratie, alertheid, evenwicht en eindeloos geduld. Hij bevordert een eerlijke kijk op jezelf en je gedrag.
Fysiek heeft smaragd een regenerende werking. Hierdoor wordt de huid gaver(minder rimpels) bij het dragen van een smaragd. Een steen in je potje dagcrème stoppen kan een goed resultaat geven.
Hij heeft een positieve invloed op de bloedsomloop waardoor hij ondersteunt bij longproblemen, oogkwalen, reuk en smaakzin, geheugenproblemen en het hart. Ook heeft smaragd een ontgiftende werking waardoor hij helpt bij infectieziekten, reuma en diabetes. Als laatste heeft smaragd een helend effect op het zenuwstelsel en inzetbaar bij epilepsie, MS en de ziekte van Parkinson.
Smaragd kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss