Smaragd

Smaragd, de meest edele steen van de berylgroep. Hij staat bekend als “steen van de succesvolle liefde” en staat symbool voor liefde, openheid en eenheid. Om deze reden heeft hij dan ook een positieve invloed op je relatie. Dit geld voor alle relaties of dit nu je levenspartner, familie of vrienden zijn. Daarbij heeft hij ook een harmoniserende werking in groepen wat de samenwerking kan bevorderen. Smaragd opent het hartchakra en heeft een kalmerend effect op emoties, b.v. liefdesverdriet of rouw. Hij verbindt lichaam, geest, verstand en gevoel. De steen laat je genieten van het leven en brengt een positieve kijk, hij geeft inspiratie, alertheid, evenwicht en eindeloos geduld. Hij bevordert een eerlijke kijk op jezelf en je gedrag.
Fysiek heeft smaragd een regenerende werking. Hierdoor wordt de huid gaver(minder rimpels) bij het dragen van een smaragd. Een steen in je potje dagcrème stoppen kan een goed resultaat geven.
Hij heeft een positieve invloed op de bloedsomloop waardoor hij ondersteunt bij longproblemen, oogkwalen, reuk en smaakzin, geheugenproblemen en het hart. Ook heeft smaragd een ontgiftende werking waardoor hij helpt bij infectieziekten, reuma en diabetes. Als laatste heeft smaragd een helend effect op het zenuwstelsel en inzetbaar bij epilepsie, MS en de ziekte van Parkinson.
Smaragd kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 05-04-2020 - Hoi Simone!
    Dank voor de levering van mijn bestelling!
    Prachtige mooie...  lees meer
  • 04-04-2020 - Mijn 1ste bestelling heel snel geleverd en heel goed verpakt....  lees meer
  • 02-04-2020 - Topper! Zeer enthousiast over de manier waarop ik geholpen ben,...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel