Healers gold is eigenlijk pyrietmagnetiet. Healers gold straalt een zeer krachtige positieve energie uit. 
Hij harmoniseert de astrale subtiele en causale lichamen en brengt ze in één lijn met het fysieke lichaam. 
Zowel pyriet als magnetiet hebben magnetische eigenschappen die nodig zijn om ‘licht’ in het fysieke lichaam en energieveld te aarden. 
Dit maakt de steen zo perfect voor healingswerk. 
Healers gold helpt de healer energie tijdens een sessie op celniveau te aarden en beschermt tegen weglekken van energie. 
Eigenlijk zorgt het voor een toename van energie voor zowel de healer als de cliënt. 
Healers gold helpt om de energie van een healingsessie op te nemen. Het trekt hoogfrequente vibraties het lichaam in en aardt deze. 
Je kunt de steen op ieder chakra gebruiken, het werkt samen met andere kristallen en healingmethodes. 
De steen is een bron van ‘prana’ (levenskracht). 
Healers gold brengt het mannelijke en vrouwelijke in evenwicht, activeert zwakke of trage chakra’s en bevordert de stroming van energie door de meridianen. 
Heel goed voor mensen met weinig energie. 
Ook perfect om tijdens meditatie te gebruiken, omdat het een vortex van magnetische energie om je heen vormt die je lichaam beschermt. 
Steen van inspiratie die je zelfvertrouwen en een positieve kijk op dingen geeft. 
Slapen met de steen maakt ontspannen en herstelt je auraveld. 
Hij beschermt tegen elektromagnetische straling, versterkt het bloed en helpt het lichaam van zuurstof te voorzien waardoor het de vitaliteit vergroot. 
Healers gold is goed bij darmproblemen, bij mannelijke onvruchtbaarheid, problemen van de testikels of de prostaat. 
Healers gold niet met water reinigen.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss