Chrysocolla

Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht. Werkt activerend of kalmerend, net wat nodig is in een bepaalde situatie. Als je weinig energie hebt en je futloos voelt werkt hij activerend, geeft kracht en zet aan tot handelen. Als je nerveus en gespannen bent werkt de steen kalmerend en verlicht hij stress en overgeprikkeldheid.
Chrysocolla werkt krachtig op de zachtheid waarmee je communiceert, hij helpt je woorden gewetensvol te kiezen en erop te vertrouwen.
De steen zet aan tot zelfreflectie, stimuleert een neutrale en open houding en laat de waarheid boven komen. Spiritueel absorbeert chrysocolla negatieve energie en reinigt en activeert het de chakra’s. Leg een chrysocolla in huis om negativiteit te verwijderen.
Fysiek werkt chrysocolla op tal van lichamelijke systemen in. Het werkt ontgiftend, verkoelend, bloeddrukverlagend, koortsverlagend, ontspannend en krampopheffend. Het heeft een positieve werking op de lever, schildklier, longen, nieren, darmen, keel, amandelen, artritis, artrose, fibromyalgie, botten, spijsvertering en reguleert de insuline productie. Bij brandwonden kan je direct na het verbranden een chrysocolla erop leggen om blaarvorming te voorkomen.
De steen werkt ook krampopheffend en ontspannend bij (pre) menstruele klachten.)
Chrysocolla kan niet onder hard stromend water gereinigd worden.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 25-03-2020 - Bij de bestelling op tu date gehouden, wat al vertrouwen...  lees meer
  • 10-03-2020 - Hoi Simone,

    Dank je wel voor de goede levering van mijn...  lees meer
  • 06-03-2020 - Simone bedankt voor de fijne cursus werken met edelstenen, ...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel