Chrysocolla

Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht. Werkt activerend of kalmerend, net wat nodig is in een bepaalde situatie. Als je weinig energie hebt en je futloos voelt werkt hij activerend, geeft kracht en zet aan tot handelen. Als je nerveus en gespannen bent werkt de steen kalmerend en verlicht hij stress en overgeprikkeldheid.
Chrysocolla werkt krachtig op de zachtheid waarmee je communiceert, hij helpt je woorden gewetensvol te kiezen en erop te vertrouwen.
De steen zet aan tot zelfreflectie, stimuleert een neutrale en open houding en laat de waarheid boven komen. Spiritueel absorbeert chrysocolla negatieve energie en reinigt en activeert het de chakra’s. Leg een chrysocolla in huis om negativiteit te verwijderen.
Fysiek werkt chrysocolla op tal van lichamelijke systemen in. Het werkt ontgiftend, verkoelend, bloeddrukverlagend, koortsverlagend, ontspannend en krampopheffend. Het heeft een positieve werking op de lever, schildklier, longen, nieren, darmen, keel, amandelen, artritis, artrose, fibromyalgie, botten, spijsvertering en reguleert de insuline productie. Bij brandwonden kan je direct na het verbranden een chrysocolla erop leggen om blaarvorming te voorkomen.
De steen werkt ook krampopheffend en ontspannend bij (pre) menstruele klachten.)
Chrysocolla kan niet onder hard stromend water gereinigd worden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2022 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss