Gouden driehoek stenen

Gouden driehoek

Werking van stenen
Het is niet eens een kwestie van geloven, stenen die zich eeuwen in de aarde hebben gevormd hebben een bepaalde werking. Daar is niets zweverigs aan, dat is onderdeel van de natuur. Wat we als mens zelf wel bepalen is wat we er extra mee doen.

Afzonderlijke werking
Behalve als eenheid, hebben de stenen afzonderlijk ook hun werking en dat is:
Amethist - het is een prachtig paarse steen en afhankelijk waar deze gedolven is, is het een dieppaarse kleur of gaat het meer richting lila. De amethist kan je helpen ontspannen en het minder druk in je hoofd laten hebben. Het zenuwstelsel wordt positief beïnvloed en het helpt prima tegen spanning en hoofdpijnklachten. De amethist in de slaapkamer helpt je bij een goede nachtrust.
Rozenkwarts – gedreven door emotie helpt deze steen bij een vredelievende omgeving. De rust die de steen in het hart geeft, zorgt voor harmonie. De steen helpt je van jezelf en van de ander te houden … en in die volgorde! Ook stimulerend om rustig te slapen.
Bergkristal – deze steen reinigt. Reinigt de omgeving, en helpt de mens zich te reinigen in overdrachtelijke zin. Bergkristal heeft ook een prima werking op de natuur, dieren en al het groen vaart er wel bij. Het werkt vitaliserend en verzacht pijn. Er ontstaat weer ruimte in het hoofd.

Optimale energiestroom
Met al die drukke mensen in de westerse maatschappij, mensen die veelal in hun hoofd leven, kunnen deze stenen in huis van toegevoegde waarde zijn. Je moet er goed mee omgaan, ze goed reinigen, centraal in huis plaatsen … maar verder hoef je nergens in te geloven. Het zijn immers helemaal geen lelijke stenen om te zien, dus laat ze rustig in het zicht liggen.Je kunt bovendien kiezen tussen de ruwe stenen of de getrommelde (gladde) stenen. Verder worden er ook nog wel eens figuren van gevormd.

Verstoorde energiestromen
Hoe kan de verstoring van energiestormen ontstaan? Eigenlijk is dat heel eenvoudig en logisch, want waar mensen leven kunnen stevige energiestromen door het huis golven. Het maakt niet uit of er één persoon woont of meerdere personen, hoewel bij meerdere mensen de kans wel veel groter is. Het is niet erg en heeft slechts te maken met het gegeven dat alle mensen verschillend zijn, iedereen brengt weer andere energieën mee van school, het werk of de supermarkt. Bovendien mensen ontwikkelen zich en ook dat levert energie op. Deze onzichtbare hectiek kan mensen onbewust beperken en voor heel gevoelige mensen zelfs verstorend zijn.

Wat doen de stenen?
De stenen – als drie-eenheid – zijn enerzijds terug te herleiden naar een stukje religie. Hier hebben het getal drie en de driehoek een bijzondere betekenis (op allerlei verschillende vlakken). Anderzijds verbinden de drie stenen zich onderling en dit vormt daarmee een solide basis. Deze solide energiestroming is sterk en afhankelijk van de grootte van de stenen kan er mogelijk een heel huis mee beïnvloed worden. Beinvloeden in de zin van balans brengen en houden in de aanwezige energiestromen, zoals eerder beschreven. Als je er heel bewust mee aan de slag gaat, merk je dat aan de mensen. De mogelijk scherpe kantjes gaan er vanaf.

Reinigen
Om stenen te reinigen, en dat moet je af en toe doen, kan je ze een nacht in de volle grond in de tuin leggen. Mag bij volle maan, maar hoeft niet per se. Je kunt ze ook een tijdje onder stromend water houden (zeker een minuut of 10) en ze dan aan de lucht laten drogen.

Conclusie
Na deze tekst zal mogelijk toch de vraag opdoemen in hoeverre je er in moet geloven. Niet dus … behandel de stenen goed, zet ze in de driehoek en denk er verder niet meer aan. Laat gewoon gebeuren wat er moet gebeuren … een gouden driehoek!

per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 29 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Wie is Siepie's

Siepie’s is een winkel met edelstenen en mineralen, wierook, etherische olie en meer aanverwante artikelen.
Siepie’s komt van Simone, mijn naam, en ik ben de eigenaresse van Siepie’s.
De naam komt door vroeger. Vrienden noemden me Siepie en aangezien stenen mijn hele leven ook mijn vrienden zijn geweest was de naam voor de winkel snel gekozen. 
In november 2017 ben ik alleen mijn winkeltje begonnen. Dat was toen nog een klein winkeltje en al snel werd het drukker. Mijn zus Angela is in 2019 in dienst gekomen en zij beheert ondertussen alles rondom de webshop. 
Al snel zijn we verhuisd naar een grotere winkel en ook daar groeien we uit. 
Het team is ook flink gegroeid en bestaat ondertussen uit een team van ongeveer 8 personen. 
Toen ik de winkel begon had ik het nog niet zo helder en voelde ik alleen maar dat ik mijn hart mocht gaan volgen wilde ik innerlijk geluk gaan ervaren. 
Ondertussen is me veel meer duidelijk geworden en heb ik mijn zielsmissie gevonden. 
Deze bestaat er onder andere in om zoveel mogelijk mensen zo zuiver mogelijk te mogen laten kennis maken met wat energie voor ze kan doen. In dit geval de energie van mineralen. 
Het doel is om iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen kracht te zetten, zijn eigen geluk te laten vinden. 
Ik ben er namelijk van overtuigd dat geluk in jezelf zit en niet in je omgeving. Als je op zoek gaat naar waar jij echt blij van wordt dan keert het pad naar binnen. Mineralen kunnen daarbij ondersteunen en dragen makkelijk intenties mee. 
Op die manier kunnen ze ondersteunen in jou levenspad op aarde. 
Bij Siepie’s is eerlijkheid erg belangrijk. 
Daarom delen we graag wat we weten wat betreft synthetische, geverfde of gemanipuleerde stenen die verkocht worden. 
Ja, die worden overal verkocht maar helaas niet overal vertellen ze je wat je daadwerkelijk koopt. 
Dat doen wij bij Siepie’s dus wel. 
We doen ook graag zelf onderzoek bij twijfel of laten onderzoek doen door derden. 
Bij Siepie’s vinden we het ook fijn als je op je gemak bent.
De mineralen in de winkel worden zoveel mogelijk afgestemd op elkaar zodat er een rustige energie mag zijn. Ook reinigen we regelmatig energetisch onze winkel m.b.v. salie, palo santo of florida water. 
Hierdoor blijft het fijn.
Kom jij een keer langs bij Siepie’s? 
Voel je van harte welkom.

 

© 2017 - 2024 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss