Azuriet-malachiet is een goede steen om bij je te dragen als je je verdrietig, ongelukkig of geïsoleerd voelt. De steen helpt blokkades doorbreken en onderdrukte emoties vrijkomen en uiten. Wie te lief en te zacht is, kan met azuriet-malachiet beter bij de mannelijke kant, en zodoende assertiever worden. Wie te hard en te bot is, kan dankzij azuriet-malachiet beter bij de vrouwelijke kant, en zich zodoende beter inleven in anderen. Draag de azuriet-malachiet op je hart.
Azuriet-malachiet brengt balans, helpt botsingen tussen gevoel en verstand te harmoniseren. Het helpt je je grenzen te bewaken, zonder dat je andere mensen hoeft te kwetsen. Het helpt ook om innerlijke conflicten en disbalansen uit je jeugd of vorige levens op een zachte, respectvolle manier op te lossen. Azuriet-malachiet maakt creatief en gefocust.
Gevoelens van ontevredenheid, onbehagen, jaloezie verdwijnen met azuriet-malachiet.
Nachtelijke malende gedachtes die je uit je slaap houden, verdwijnen met azuriet-malachiet. Het bevordert een goede nachtrust met kalme dromen.
Innerlijke verscheurdheid? Altijd twijfel of je wel de juiste keuze maakt? Probeer eens een sieraad van azuriet-malachiet op het hart. Dit helpt je bij het bepalen van je koers, en bij het consequent volgen van de gekozen koers.
Onderdruk jij je emoties bewust of onbewust? Azuriet-malachiet helpt je deze op te lossen, bewust of onbewust. Ook verdrongen emoties uit je jeugd worden langzamerhand opgelost.
Azuriet-malachiet is een fijne steen om te gebruiken bij verwerking van verdriet en rouw.
Fysiek werkt azuriet-malachiet vooral op het borst- en keelgebied. Het geeft lucht bij CARA en COPD. Een prettige versterker van het immuunsysteem.
Een slecht evenwichtsgevoel verbetert als je een hanger of oorbellen van azuriet-malachiet draagt. Draag de hanger zo hoog mogelijk, in het kuiltje van je keel. Hij ontgift lever en nieren, waardoor je je frisser en energieker voelt. De steen werkt fijn voor je maag. Pijn door maagzweren verzacht, de maagzweren zelf verdwijnen. Azuriet-malachiet heeft een weldadige invloed op huid, vliezen en slijmvliezen. Kleine huidklachten, zoals wondjes en pukkeltjes, verdwijnen door regelmatig met azuriet-malachietwater te deppen. Pigmentverlies, zoals vitiligo, vermindert met azuriet-malachiet. Wratjes en tumoren vluchten voor olie van azuriet-malachiet. Heb je vaak last van bloedneuzen? Draag dan eens een hanger van azuriet-malachiet in het kuiltje onderaan je keel.
De steen werkt harmoniserend op de vorming van bloedcellen. Lijders aan polycythemie (teveel aan rode bloedcellen), en aan anemie (bloedarmoede, tekort aan rode bloedcellen) hebben baat bij het dragen van een azuriet-malachiet op de thymus.
Azuriet malachiet kan niet met water worden gereinigd.

 

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 05-04-2020 - Hoi Simone!
    Dank voor de levering van mijn bestelling!
    Prachtige mooie...  lees meer
  • 04-04-2020 - Mijn 1ste bestelling heel snel geleverd en heel goed verpakt....  lees meer
  • 02-04-2020 - Topper! Zeer enthousiast over de manier waarop ik geholpen ben,...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel