Azuriet-malachiet is een goede steen om bij je te dragen als je je verdrietig, ongelukkig of geïsoleerd voelt. De steen helpt blokkades doorbreken en onderdrukte emoties vrijkomen en uiten. Wie te lief en te zacht is, kan met azuriet-malachiet beter bij de mannelijke kant, en zodoende assertiever worden. Wie te hard en te bot is, kan dankzij azuriet-malachiet beter bij de vrouwelijke kant, en zich zodoende beter inleven in anderen. Draag de azuriet-malachiet op je hart.
Azuriet-malachiet brengt balans, helpt botsingen tussen gevoel en verstand te harmoniseren. Het helpt je je grenzen te bewaken, zonder dat je andere mensen hoeft te kwetsen. Het helpt ook om innerlijke conflicten en disbalansen uit je jeugd of vorige levens op een zachte, respectvolle manier op te lossen. Azuriet-malachiet maakt creatief en gefocust.
Gevoelens van ontevredenheid, onbehagen, jaloezie verdwijnen met azuriet-malachiet.
Nachtelijke malende gedachtes die je uit je slaap houden, verdwijnen met azuriet-malachiet. Het bevordert een goede nachtrust met kalme dromen.
Innerlijke verscheurdheid? Altijd twijfel of je wel de juiste keuze maakt? Probeer eens een sieraad van azuriet-malachiet op het hart. Dit helpt je bij het bepalen van je koers, en bij het consequent volgen van de gekozen koers.
Onderdruk jij je emoties bewust of onbewust? Azuriet-malachiet helpt je deze op te lossen, bewust of onbewust. Ook verdrongen emoties uit je jeugd worden langzamerhand opgelost.
Azuriet-malachiet is een fijne steen om te gebruiken bij verwerking van verdriet en rouw.
Fysiek werkt azuriet-malachiet vooral op het borst- en keelgebied. Het geeft lucht bij CARA en COPD. Een prettige versterker van het immuunsysteem.
Een slecht evenwichtsgevoel verbetert als je een hanger of oorbellen van azuriet-malachiet draagt. Draag de hanger zo hoog mogelijk, in het kuiltje van je keel. Hij ontgift lever en nieren, waardoor je je frisser en energieker voelt. De steen werkt fijn voor je maag. Pijn door maagzweren verzacht, de maagzweren zelf verdwijnen. Azuriet-malachiet heeft een weldadige invloed op huid, vliezen en slijmvliezen. Kleine huidklachten, zoals wondjes en pukkeltjes, verdwijnen door regelmatig met azuriet-malachietwater te deppen. Pigmentverlies, zoals vitiligo, vermindert met azuriet-malachiet. Wratjes en tumoren vluchten voor olie van azuriet-malachiet. Heb je vaak last van bloedneuzen? Draag dan eens een hanger van azuriet-malachiet in het kuiltje onderaan je keel.
De steen werkt harmoniserend op de vorming van bloedcellen. Lijders aan polycythemie (teveel aan rode bloedcellen), en aan anemie (bloedarmoede, tekort aan rode bloedcellen) hebben baat bij het dragen van een azuriet-malachiet op de thymus.
Azuriet malachiet kan niet met water worden gereinigd.

 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss