Bergkristal,

Bergkristal is bekend om zijn versterking van de energie van andere edelstenen en mineralen.
De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op. Dit naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.
Hij helpt bij concentratie en geeft helderheid van geest.
Het is een zeer effectieve steen om lichaam en geest in balans te krijgen en te houden.
In een Bergkristal zit een grote hoeveelheid silicium, wat een belangrijke rol speelt in de algemene toestand van iemand, zowel op lichamelijk dan op geestelijk gebied.
De steen heeft een langzame maar sterke werking. Draag hem liever niet 's nachts, door zijn energie kan je rusteloos worden. Draag hem langere tijd overdag bij je zodat hij zijn positieve invloed uit kan oefenen.
Lichamelijk heeft Bergkristal een zeer diverse werking.
Hij helpt bij ontstekingen,misselijkheid en tegen migraine.
Kleine bloedingen of zwellingen worden gestelpt door er Bergkristal op te leggen. Ook een brandblaar of insectenbeet worden verlicht door het opleggen van een Bergkristal. Ook bij koorts brengt hij verkoeling. Leg hem daarvoor in de mond, onder de oksels en/of in de liezen.
Bergkristal kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2022 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss