Borniet of pauwenerts


Borniet maakt blij, transformeert moeilijke situaties en maakt het leven nieuw en fris. Geeft inzicht en vertrouwen dat je op je plek bent in dit leven. Hij maakt positief en optimistisch en helpt te genieten van het leven en gelukkig te zijn. 
Borniet activeert de chakra’s, brengt ze in balans en stemt ze op elkaar af. Dit werkt vitaliserend en helpt negatieve energie af te voeren uit je systeem.
Integreert geest, lichaam, emoties en ziel. Leert obstakels met weinig stress te overwinnen en stimuleer u uw geluk in het huidige moment te vinden.
Borniet biedt uitstekende bescherming tegen negativiteit die hij omzet, de bron ervan vaststelt en uitfiltert wat niet belangrijk meer is. Leert u de informatie die u door krijgt te vertrouwen en helpt bij het visualiseren.
Fysiek werkt borniet ontstekingsremmend, koortsverlagend en stimuleert hij de bloedcirculatie. De steen verlaagt het calciumgehalte in het lichaam en vermindert kalkafzetting waardoor hij een positieve werking kan hebben op artritis en artrose. 
Daarnaast brengt borniet de stofwisseling op cellulair nivo in balans.

Borniet niet met water reinigen. En pas op, de steen geeft vieze handen bij langer vasthouden.

 

Sorteer op
  • Borniet hanger
    Borniet hanger

    Borniet hanger. U krijgt een hanger van de foto.

    € 7,50

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss