Howliet

Witte of blauwe howliet, de werking is hetzelfde omdat blauwe howliet gewoon geverfde witte is. Het is een sterk aardende steen die helpt met beide benen op de grond te blijven staan. Werkt ontspannend en kalmerend. Hij helpt woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn, neem hiervoor op die momenten een howliet in de hand je zal merken dat je rustiger wordt. Wel daarna de steen reinigen omdat hij jou woede ook los moet laten. Hij versterkt positieve karaktertrekken, maakt minder kritisch naar anderen toe en stimuleert studie, maakt leergierig, verbetert het geheugen. Howliet harmoniseert de hersenhelften en bevordert daarmee intuitie en creativiteit.
Fysiek heeft howliet een positieve werking bij inslaapproblemen, vooral als een overactieve geest de oorzaak is. Leg hiervoor howliet onder je kussen. Omdat het een silicaat is werkt hij gunstig op de botten, gewrichten, nagels en het gebit. Mensen met kalknagels of broze nagels kunnen verbetering verwachten als ze langere tijd howliet bij zich dragen. Daarnaast kan de steen verkoeling brengen bij huidirritaties door contactvergiftiging(schoonmaakmiddelen, brandnetels) en insectenbeten, behalve wespensteken.
Howliet kan op alle manieren gereinigd worden.
 

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 03-06-2020 - Wauw wauw.wat een mooie edelstenen en hanger ik heb een...  lees meer
  • 03-06-2020 - Bedankt voor de zeer snelle en zorgvuldige en persoonlijke levering...  lees meer
  • 01-06-2020 - Hoi Simone,

    Dank je wel voor het persoonlijk maken van de...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel