Beschrijving gridplaten:
Een gridplaat is een ronde houten plaat met daarop een krachtsymbool.
Op een gridplaat leg je edelstenen op een geometrische manier neer (hierbij gebruik je het symbool op de plaat als leidraad).
Dit heet een kristalgrid.
Het krachtveld van de gridplaat en de stenen houden je intentie makkelijker vast, waardoor veranderingen zich makkelijker kunnen voltrekken.
We verkopen gridplaten met verschillende symbolen:
- flower of life (voor zuivering, het bevorderen van kennis en innerlijk bewustzijn en verbondenheid van alle leven in het universum)
- seeds of life (voor het vinden van je eigen kracht en voor schepping)
- kubus van Metatron (voor energetische reiniging en balans tussen de mannelijke- en vrouwelijke energie).
- merkaba ster (voor energetische bescherming en spirituele groei)
Hoe bouw je een grid op:
1. Bepaal je intentie. (wat wil je graag aandacht geven? Waar wil je verandering creëren? Benoem je intentie alsof hij al waarheid is en altijd in de positieve vorm, bv. Ik voel me sterk, ik trek voorspoed aan, ik voel me geliefd).
2. Kies je hoofdsteen. (de hoofdsteen verzamelt de kracht van het universum en leidt deze vervolgens via de padstenen naar de wensstenen. De hoofdsteen is vaak een grotere steen en plaats je in het midden van je grid)
3. Kies je padstenen (de padstenen vormen het pad naar je eindresultaat (jouw intentie). Bij het vinden van de juiste padstenen kun je jezelf de vraag stellen wat je nodig hebt om bij het eindresultaat te komen (bv. moed, duidelijke communicatie of zelfliefde). De padstenen plaats je tussen de hoofdsteen en je wensstenen).
4. Kies je wensstenen (de wensstenen dragen de energie van je eindresultaat. Bij het vinden van de juiste wensstenen kun je jezelf de vraag stellen waar je naartoe wil, wat je wens is. De wensstenen worden aan de rand van je grid geplaatst).
5. Reinig je edelstenen en geef ze ieder hun intentie mee.
6. Maak je grid door de stenen op hun plaats te zetten. Je kunt evt. een 
foto of papier met daarop je  intentie onder de hoofdsteen plaatsen
7. Maak je grid persoonlijk (door hem naar wens te decoreren met waar je blij van wordt, bv. veren, schelpen, blaadjes of bloemen).
Belangrijk bij het kiezen van je stenen en opbouwen van je grid is dat je je gevoel volgt.
Voel wat klopt voor jou en speel met je stenen.
Zo komt jouw energie in je grid.

 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss