Epidoot

Deze steen bevordert spirituele afstemming en verwijdering van ingewortelde weerstand tegen spiritueel ontwaken. In een netwerk ondersteunt het ook de eigenschappen van anderen stenen.
Epidoot zuivert het emotionele lichaam en verlicht negatieve aandoeningen, zoals zelfmedelijden en psychische onrust.
Het helpt bij verdriet en je blijft geaard, ongeacht de situatie waarin je je bevindt. Het regeneratieve effect creëert mogelijk een krachtige ontgifting van negatieve aura-energie.
Het reinigt de emotionele blauwdruk en het cellulaire geheugen. Epidoot geeft moed om ten volle van het leven te genieten, het vermogen uw dromen te concentreren en het versterkt daarnaast uw indentiteitsgevoel. 
Nuttig kristal voor herstellenden.
Het ondersteunt het genezingsproces van het lichaam en helpt je om je op de best mogelijke manier te verzorgen. De perfecte steen voor hen die snel tot slachtoffer of martelaar verworden.
Epidoot verdrijft kritiek en zelfkritiek, biedt de gelegenheid objectief je kracht en zwakheden en die van anderen te observeren.
Het leert je realistische doelen na te streven, het leidt je weg van onhaalbare verwachtingen en dus teleurstellingen en het onvermijdelijke falen.
Epidoot is goed voor emotionele trauma’s, uithoudingsvermogen, zenuwstelsel, immuunsysteem, cellulair geheugen, dehydratie, hersenen, schildklier, lever, galblaas, bijnieren; als elixer verzacht het de huid.
Epidoot kan op alle manieren gereinigd worden.

 

Sorteer op
 • Epidoot hanger
  Epidoot hanger

  Epidoot hanger. U krijgt een hanger van de foto.

  € 6,00
 • Epidoot ruw
  Epidoot ruw

  Epidoot uit Imichil in Marokko ruw stuk. U krijgt het stuk van de foto.

  € 11,00
 • Epidoot donut
  Epidoot donut

  Epidoot donut. U krijgt een donut van de foto.

  € 10,00

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss