Lemurische laser met Hedenbergiet uit Mongolië

Lemurische laser met Hedenbergiet uit Mongolië

Deze lasers, soms met Calciet erop, hebben een prachtige klank in zich. Ze zijn recent gevonden in Chifeng city, Inner Mongolië. Dit is een kristal van overgang en transformatie, die je van de ene staat naar een andere kan helpen gaan. Het is een sleutelkristal om interdimensionaal te reizen, naar de Kosmos, maar ook naar je innerlijke werelden. Dit kristal helpt ons om naar binnen in onszelf, maar ook naar de Binnen-aarde te reizen. Zo boven zo beneden, zo buiten zo binnen in je, zo in het groot en in het klein. Wat in onszelf gebeurt, spiegelt ook Moeder aarde en de Kosmos. ‘Ontspan maar, laat maar los, geef je maar over, heb maar vertrouwen en laat je maar vallen’ laat dit kristal voelen. Als een vrije val voorover, met je ogen open, dus bewust ervaren wat er gebeurt. Vallen in de diepte van Moeder aarde, maar ook in je eigen lichaam. Alles gaat samenvallen. Je gaat door alle lagen heen en zakt in de leegte, zo kun je ook in je ‘Inner heart space’ komen, waar alles zich bevindt. Je komt dan in het Al. Wij zijn met alles verbonden, de Kosmos, maar ook Moeder Aarde, haar binnenwereld is verbonden met de wereld in ons. Deze lasers met Hedenbergiet werken krachtig op het borstgebied, op het hart, waar ze spanning verminderen en openen, ook openen ze het 3e oog en kruinchakra. Hedenbergiet werkt als een soort sleutel die je helpt om helemaal vanuit je hartchakra te gaan leven. Als een soort dubbele helix DNA-spiraal draait deze alles naar boven wat diep in je hart verstopt lag. Liefde voor jezelf en al wat is. Ze helpen je om dieper adem te halen, meer zuurstof en prana tot je te nemen. De natuur van de binnen-aarde is zo zuiver. Deze kristallen zijn verbonden met de groene straal, door Jules Verne beschreven als een Wonderstraal in een reis naar Iona en Staffa. Deze unieke kristallen helpen je te zakken in de leegte van jezelf in volledig bewustzijn, je maakt bewust de keus. Dus niet overgeven en achterover laten vallen met je ogen dicht. Je gaat symbolisch door de donkere aarde, die dus helemaal niet donker is, maar verlicht door de Zon van de binnen-aarde. Dit kristal helpt ons herinneren wat Adama, hogepriester van Telos, lichtstad in de binnen-aarde zei: Het doel van mensen op aarde is een spiritueel krijger te worden, die het interne licht erkent en erop gericht is de mensheid tot één menselijke familie te herenigen. Wanneer de mensheid eenmaal de Goddelijke liefde rechtstreeks van binnenuit voelt, zal iedereen zijn reden van bestaan hier op aarde kunnen begrijpen en niet langer de afgescheidenheid van zijn ziel met het licht van God ervaren.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie’s is een winkel met edelstenen en mineralen, wierook, etherische olie en meer aanverwante artikelen.
Siepie’s komt van Simone, mijn naam, en ik ben de eigenaresse van Siepie’s.
De naam komt door vroeger. Vrienden noemden me Siepie en aangezien stenen mijn hele leven ook mijn vrienden zijn geweest was de naam voor de winkel snel gekozen. 
In november 2017 ben ik alleen mijn winkeltje begonnen. Dat was toen nog een klein winkeltje en al snel werd het drukker. Mijn zus Angela is in 2019 in dienst gekomen en zij beheert ondertussen alles rondom de webshop. 
Al snel zijn we verhuisd naar een grotere winkel en ook daar groeien we uit. 
Het team is ook flink gegroeid en bestaat ondertussen uit een team van ongeveer 8 personen. 
Toen ik de winkel begon had ik het nog niet zo helder en voelde ik alleen maar dat ik mijn hart mocht gaan volgen wilde ik innerlijk geluk gaan ervaren. 
Ondertussen is me veel meer duidelijk geworden en heb ik mijn zielsmissie gevonden. 
Deze bestaat er onder andere in om zoveel mogelijk mensen zo zuiver mogelijk te mogen laten kennis maken met wat energie voor ze kan doen. In dit geval de energie van mineralen. 
Het doel is om iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen kracht te zetten, zijn eigen geluk te laten vinden. 
Ik ben er namelijk van overtuigd dat geluk in jezelf zit en niet in je omgeving. Als je op zoek gaat naar waar jij echt blij van wordt dan keert het pad naar binnen. Mineralen kunnen daarbij ondersteunen en dragen makkelijk intenties mee. 
Op die manier kunnen ze ondersteunen in jou levenspad op aarde. 
Bij Siepie’s is eerlijkheid erg belangrijk. 
Daarom delen we graag wat we weten wat betreft synthetische, geverfde of gemanipuleerde stenen die verkocht worden. 
Ja, die worden overal verkocht maar helaas niet overal vertellen ze je wat je daadwerkelijk koopt. 
Dat doen wij bij Siepie’s dus wel. 
We doen ook graag zelf onderzoek bij twijfel of laten onderzoek doen door derden. 
Bij Siepie’s vinden we het ook fijn als je op je gemak bent.
De mineralen in de winkel worden zoveel mogelijk afgestemd op elkaar zodat er een rustige energie mag zijn. Ook reinigen we regelmatig energetisch onze winkel m.b.v. salie, palo santo of florida water. 
Hierdoor blijft het fijn.
Kom jij een keer langs bij Siepie’s? 
Voel je van harte welkom.

 

© 2017 - 2024 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss