Roze calciet
Roze Calciet is verbonden met de roze straal die verbonden is met de vrouwelijke Godinnenlijn zoals Maria, Isis en Kwan Yin.
Als tijdens mediteren met helder roze calciet je hart zich opent en je fysieke en emotionele lichamen zich met liefde vullen, voel je hun aanwezigheid. 
Als je in het kristal staart kan deze je in een staat van waardering voor de schoonheid van het bestaan brengen. 
Helder roze Calciet balanceert de emotionele lichamen en stimuleert het hartchakra en de zonnevlecht en zorgt ervoor dat je handelt vanuit de waarheid van je hart. 
Tevens heelt het blokkades bij deze chakra’s en zorgt het ervoor dat deze zich vol openen.
Hierdoor zal je zelfvertrouwen en hulp van Gidsen en Engelen ervaren. 
Helder roze Calciet helpt je persoonlijke beperkingen te overwinnen zodat je voor het hoogste goed zult gaan. 
Roze calciet helpt emotionele trauma’s uit dit of een vorig leven oplossen en verheldert voorouderlijke emotionele patronen.
Het opent, reinigt en stimuleert het hartchakra en de zonnevlecht.
Roze Calciet is uitstekend voor alle vormen van emotionele heling en zorgt voor compassie en een liefdevolle uitstraling naar anderen. Goed bij stress en moedigt een goede band tussen moeder en kind aan
Roze calciet liever niet met water reinigen.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2022 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss