Aquamarijn

Aquamarijn wordt ook de zeewatersteen genoemd, hij staat symbool voor helderheid, zuiverheid en huwelijkstrouw.  Het is de steen van alles wat stroomt. Wat vastzit wordt door het dragen van aquamarijn los gemaakt en in beweging gebracht. Hij helpt je in een flow te komen en te leven in het moment. Aquamarijn werkt op het keelchakra waarmee het de communicatie bevordert en helpt om dingen goed te verwoorden, hij ondersteunt bij het spreken in het openbaar.
Ook kan je deze steen goed gebruiken als je zaken af moet ronden. Hij maakt dynamisch, volhardend, doelgericht en succesvol, zorgt voor een heldere geest en verscherpt de waarneming.
Mediteren met aquamarijn kan andere inzichten opleveren. 
Fysiek werkt de steen verkoelend, brengt balans in de hormoonhuishouding en stimuleert de groei (vooral bij kinderen). Hij kan verlichtend werken bij hoesten en bronchitis. Huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis worden verlicht door aquamarijn. Hij is weldadig bij keelklachten en voorhoofd- en bijholteontsteking. Hij herstelt de vochtbalans en kalmeert reacties van het immuunsysteem zoals allergieën, hooikoorts en auto-immuunziekten.  Bij oogklachten kan er prima een aquamarijn op de oogleden gelegd worden, dit zal verlichting geven. Bij voorkeur in de avond doen.
Aquamarijn kan op alle manieren gereinigd worden. Veel zonlicht geeft echter verkleuringen dus die methode wordt niet aangeraden.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2022 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss