Aquamarijn

Aquamarijn wordt ook de zeewatersteen genoemd, hij staat symbool voor helderheid, zuiverheid en huwelijkstrouw.  Het is de steen van alles wat stroomt. Wat vastzit wordt door het dragen van aquamarijn los gemaakt en in beweging gebracht. Hij helpt je in een flow te komen en te leven in het moment. Aquamarijn werkt op het keelchakra waarmee het de communicatie bevordert en helpt om dingen goed te verwoorden, hij ondersteunt bij het spreken in het openbaar.
Ook kan je deze steen goed gebruiken als je zaken af moet ronden. Hij maakt dynamisch, volhardend, doelgericht en succesvol, zorgt voor een heldere geest en verscherpt de waarneming.
Mediteren met aquamarijn kan andere inzichten opleveren. 
Fysiek werkt de steen verkoelend, brengt balans in de hormoonhuishouding en stimuleert de groei (vooral bij kinderen). Hij kan verlichtend werken bij hoesten en bronchitis. Huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis worden verlicht door aquamarijn. Hij is weldadig bij keelklachten en voorhoofd- en bijholteontsteking. Hij herstelt de vochtbalans en kalmeert reacties van het immuunsysteem zoals allergieën, hooikoorts en auto-immuunziekten.  Bij oogklachten kan er prima een aquamarijn op de oogleden gelegd worden, dit zal verlichting geven. Bij voorkeur in de avond doen.
Aquamarijn kan op alle manieren gereinigd worden. Veel zonlicht geeft echter verkleuringen dus die methode wordt niet aangeraden.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 05-04-2020 - Hoi Simone!
    Dank voor de levering van mijn bestelling!
    Prachtige mooie...  lees meer
  • 04-04-2020 - Mijn 1ste bestelling heel snel geleverd en heel goed verpakt....  lees meer
  • 02-04-2020 - Topper! Zeer enthousiast over de manier waarop ik geholpen ben,...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel