Seleniet/satijnspaat

Seleniet maakt zowel geestelijk als lichamelijk jong en vitaal, het helpt positief te (blijven) denken.
De steen is beschermend en inzichtgevend. Het is een goede steen om bij je te hebben als je spiritueel bezig bent. Hij vergemakkelijkt meditatie e.d. Hij werkt ontstressend en kalmerend en absorbeert emotionele disbalans en afval, zowel van het lichaam als van de aura.
Seleniet helpt waarnemingen helder in je op te nemen en scherpe inzichten te verkrijgen.
Fysiek heeft seleniet een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding. Tevens remt hij het effect van vrije radicalen.
Seleniet heeft, net als maansteen, een uitgesproken positieve werking op de vruchtbaarheid. Hij beschermt tegen hevige hormoonschommelingen rondom de bevalling.
De steen is in staat overgewicht te verminderen wanneer dit veroorzaakt wordt door spijsverteringsproblemen. Hiervoor zou je elixer moeten drinken.
Seleniet kan absoluut niet met water gereinigd worden, hij lost hiervan op.  Seleniet is een reiniger van andere mineralen en dat is de reden waarom hij zelf nauwelijks reiniging nodig heeft.

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss