Fuchsiet

Fuchsiet is een mystiek kristal met een krachtig Engelencontact. Visionaire steen die ons verbindt met de hoogste spirituele gebieden. Hij laat zien welke holistische actie u moet ondernemen en leidt gezondheidskwesties in goede banen.
Het is een zeer inzichtgevende steen die zacht maar duidelijk werkt. 
Hij geeft veel inzicht in de manier waarop mensen met je omgaan en de manier waarop jij dat met hun doet. Het bevordert zo een gezonde interactie met de mensen om je heen en voorkomt afhankelijkheid en machtsverschillen. Hij stimuleert onvoorwaardelijke liefde en leert behulpzaam te zijn zonder zelf leeggezogen te worden of over je grenzen heen te gaan. Mensen die uit hun omgeving veel negatieve energie, emoties of spanningen opnemen hebben baat bij het dragen van fuchsiet. De steen brengt verbinding tot stand tussen hart en hoofd zodat wijsheid gecombineerd kan worden met wat je hart je ingeeft. 
Fuchsiet vergemakkelijkt astrale reizen en opent de intuïtie en paranormale reizen. Helpt ook bij neiging tot martelaarschap. Leert je van dienst te zijn zonder in een machtsstrijd of valse nederigheid verstrikt te raken. Laat zien wat nodig is om de ziel te laten groeien. Het kristal overwint wederzijdse afhankelijkheid en emotionele chantages en geeft veerkracht na een trauma of emotionele spanning. Fuchsiet vermeerdert de energie van andere kristallen. 
Fysiek heeft fuchsiet een goede werking op het bloed, de ruggengraat, spieren en zenuwklachten zoals RSI en CTS. Hij heeft ook een positief effect op allergieen, jeuk en ontstekingen.
Fuchsiet liever niet met water reinigen.

 

Sorteer op
 • Fuchsiet hanger
  Fuchsiet hanger

  Fuchsiet hanger. U krijgt een hanger uit voorraad.

  € 8,50
 • Fuchsiet handsteen
  Fuchsiet handsteen

  Fuchsiet handsteen. U krijgt de steen van de foto.

  € 7,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

 • 03-06-2020 - Wauw wauw.wat een mooie edelstenen en hanger ik heb een...  lees meer
 • 03-06-2020 - Bedankt voor de zeer snelle en zorgvuldige en persoonlijke levering...  lees meer
 • 01-06-2020 - Hoi Simone,

  Dank je wel voor het persoonlijk maken van de...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel