Fuchsiet

Fuchsiet is een mystiek kristal met een krachtig Engelencontact. Visionaire steen die ons verbindt met de hoogste spirituele gebieden. Hij laat zien welke holistische actie u moet ondernemen en leidt gezondheidskwesties in goede banen.
Het is een zeer inzichtgevende steen die zacht maar duidelijk werkt. 
Hij geeft veel inzicht in de manier waarop mensen met je omgaan en de manier waarop jij dat met hun doet. Het bevordert zo een gezonde interactie met de mensen om je heen en voorkomt afhankelijkheid en machtsverschillen. Hij stimuleert onvoorwaardelijke liefde en leert behulpzaam te zijn zonder zelf leeggezogen te worden of over je grenzen heen te gaan. Mensen die uit hun omgeving veel negatieve energie, emoties of spanningen opnemen hebben baat bij het dragen van fuchsiet. De steen brengt verbinding tot stand tussen hart en hoofd zodat wijsheid gecombineerd kan worden met wat je hart je ingeeft. 
Fuchsiet vergemakkelijkt astrale reizen en opent de intuïtie en paranormale reizen. Helpt ook bij neiging tot martelaarschap. Leert je van dienst te zijn zonder in een machtsstrijd of valse nederigheid verstrikt te raken. Laat zien wat nodig is om de ziel te laten groeien. Het kristal overwint wederzijdse afhankelijkheid en emotionele chantages en geeft veerkracht na een trauma of emotionele spanning. Fuchsiet vermeerdert de energie van andere kristallen. 
Fysiek heeft fuchsiet een goede werking op het bloed, de ruggengraat, spieren en zenuwklachten zoals RSI en CTS. Hij heeft ook een positief effect op allergieen, jeuk en ontstekingen.
Fuchsiet liever niet met water reinigen.

 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss