Stilbiet

Stilbiet wordt vaak samen gevonden met apofyliet, ze behoren samen tot de familie van de zeolieten.
Stilbiet is een creatieve steen die je intuïtie opent en alles wat je onderneemt steunt.
Hij helpt spirituele vaardigheden in daden om te zetten, hij aardt nl. spirituele energie.
Deze steen geeft leiding en wijst de richting tijdens spirituele reizen en beschermt tevens.
Stilbiet helpt te accepteren en los te laten. Het is een zachte steen die positiviteit brengt.
Hij helpt je om keuzes te maken en om je daarbij niet te laten beperken door wat mogelijk is maar om door te gaan tot je helder hebt wat je dromen en verlangens zijn.
Stilbiet werkt kalmerend bij onrust en daardoor ook goed te gebruiken als je door onrust slecht slaapt of bijvoorbeeld voor mensen met ADHD.
De steen werkt ontgiftend en helpt bij hersen-stoornissen en versterkt gewrichtsbanden.
Stilbiet kan de pigmentatie van de huid doen toenemen en helpt bij strottenhoofdontsteking en het verlies van smaak.
Hij opent de luchtwegen bij verkoudheid en griep.
Ondersteunt een zwangerschap en stimuleert de borstvoeding.
Daarbij kan stilbiet heel goed in een ruimte geplaatst worden, in ruwe vorm, omdat hij harmonie tussen mensen bevordert. Hierdoor voelen we elkaar beter aan en ontstaat er meer begrip voor elkaar. Stilbiet kan niet met water worden gereinigd

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss