Barnsteen

Barnsteen wordt ook amber genoemd. Het is een fossiel hars van miljoenen jaren oud. Het is eigenlijk geen mineraal maar een organische koolwaterstofverbinding. Hierdoor heeft hij een verwarmende werking en kan voor heel veel kwalen gebruikt worden.

Hij werkt op alle chakra’s maar is verbonden met het zonnevlechtchakra.

Barnsteen zet negatieve energie om in positieve energie en maakt je vrolijk.

Hij werkt reinigend en beschermend. Barnsteen heeft een krachtige maar zachte energie welke balans brengt in het energielichaam en helpt om negatieve emoties, emotionele en fysieke pijn te verminderen. 
De steen maakt vrolijk, stabiel, weerbaar en geeft zelfvertrouwen. Als het minder gaat geeft barnsteen een steuntje in de rug. Barnsteen kan ondersteunen bij stress, depressieve en suïcidale gevoelens en andere stemmingsstoornissen.

Fysiek wordt barnsteen vooral gebruikt voor aandoeningen aan de longen en de luchtwegen zoals astma en verkoudheden. Daarnaast heeft hij een positieve werking op de nieren, galblaas, darmen, maag, milt, gewrichten, slijmvliezen en de ziekte van Lyme. Barnsteen versnelt de wondgenezing door oplegging. Hij werkt als een natuurlijk antibioticum en kan gewichtsproblemen verminderen.
Baby’s hebben veel verlichting door barnsteen bij het doorkomen van tandjes, het beste effect wordt bereikt als de moeder eerst zelf de barnsteen even bij zich heeft gedragen.

Honden hebben veel baat bij het dragen van barnsteen omdat het goed is tegen vlooien en teken en het angstige honden meer zelfvertrouwen kan geven.

Barnsteen kan op alle manieren gereinigd worden. 

Sorteer op
 • Barnsteen knuffelsteen
  Barnsteen knuffelsteen

  Barnsteen knuffelsteen. U krijgt een steen van de foto.

  € 1,65
 • Barnsteen hanger
  Barnsteen hanger

  Barnsteen hanger. U krijgt de hanger van de foto.

  € 32,50
 • Barnsteen ketting voor baby's
  Barnsteen ketting voor baby's

  Barnsteen ketting voor baby's. Ondersteunend bij het krijgen van tandjes. Kraaltje voor kraaltje geknoopt en kinderveilige sluiting.

  € 18,00
 • Barnsteen armband
  Barnsteen armband

  Barnsteen armband. U krijgt een armband van de foto.

  € 20,50
 • Barnsteen kogel armband 6 mm
  Barnsteen kogel armband 6 mm

  Barnsteen armband. U krijgt een armband van de foto.

  € 18,50
 • Barnsteen egel
  Barnsteen egel

  Houten egel met stukjes barnsteen als stekels. U krijgt een egel van de foto.

  € 7,50
 • Barnsteen ketting
  Barnsteen ketting

  Barnsteen ketting voor volwassenen. U krijgt de ketting van de foto.

  € 16,50

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss