Barnsteen

Barnsteen wordt ook amber genoemd. Het is een fossiel hars van miljoenen jaren oud. Het is eigenlijk geen mineraal maar een organische koolwaterstofverbinding. Hierdoor heeft hij een verwarmende werking en kan voor heel veel kwalen gebruikt worden.

Hij werkt op alle chakra’s maar is verbonden met het zonnevlechtchakra.

Barnsteen zet negatieve energie om in positieve energie en maakt je vrolijk.

Hij werkt reinigend en beschermend. Barnsteen heeft een krachtige maar zachte energie welke balans brengt in het energielichaam en helpt om negatieve emoties, emotionele en fysieke pijn te verminderen. 
De steen maakt vrolijk, stabiel, weerbaar en geeft zelfvertrouwen. Als het minder gaat geeft barnsteen een steuntje in de rug. Barnsteen kan ondersteunen bij stress, depressieve en suïcidale gevoelens en andere stemmingsstoornissen.

Fysiek wordt barnsteen vooral gebruikt voor aandoeningen aan de longen en de luchtwegen zoals astma en verkoudheden. Daarnaast heeft hij een positieve werking op de nieren, galblaas, darmen, maag, milt, gewrichten, slijmvliezen en de ziekte van Lyme. Barnsteen versnelt de wondgenezing door oplegging. Hij werkt als een natuurlijk antibioticum en kan gewichtsproblemen verminderen.
Baby’s hebben veel verlichting door barnsteen bij het doorkomen van tandjes, het beste effect wordt bereikt als de moeder eerst zelf de barnsteen even bij zich heeft gedragen.

Honden hebben veel baat bij het dragen van barnsteen omdat het goed is tegen vlooien en teken en het angstige honden meer zelfvertrouwen kan geven.

Barnsteen kan op alle manieren gereinigd worden. 

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 22-02-2020 - Dank voor de snelle levering van de prachtige edelstenen. Met...  lees meer
  • 22-02-2020 - Dag Simone,
    Wat fijn dat de edelstenen er zijn en...  lees meer
  • 18-02-2020 - Een ontzettend mooie grote winkel! Ik keek mijn ogen uit...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel