Goud obsidiaan

Goud Obsidiaan is verbonden met de energie van de grote centrale zon, die de bron voor manifestatie in de fysieke wereld is.
Deze bron is verbonden met alle wezens in de kosmos en onze zonnevlecht die de Goud Obsidiaan reinigt en activeert.
Als je zonnevlecht helemaal zuiver tot aan de bron is, is je wil afgestemd op de Goddelijke wil en wordt je vermogen om te manifesteren veel krachtiger.
Je zult merken dat je steeds meer in staat bent je eigen werkelijkheid op aarde te creëren en te gaan leven uit je hart Goud obsidiaan is ook verbonden met de Gouden Straal die bij Sananda of Christus hoort.  Het is de Vlam van Opstanding die het Christusbewustzijn op aarde brengt.
Tevens is de steen verbonden met Aartsengel Rafaël die buiten de groene kleur ook de kleur goud in zijn aura heeft, wat ervoor zorgt dat deze Obsidiaan een sterke geneeskracht heeft.
Goud Obsidiaan is net als andere Obsidiaansoorten heel geschikt om negatieve energieën op te ruimen en het auraveld te reinigen.
Goud Obsidiaan maakt bewust van machtstoestanden, ook de manier waarop je zelf macht gebruikt.
Hij is uitstekend voor daders en slachtoffers van misbruik die alle aspecten van machtsmisbruik uit hun energetisch systeem wil verdrijven.
Goud Obsidiaan helpt ook om drijfveren vanuit het ego bloot te leggen.
Hij helpt je om duidelijkheid te krijgen over het pad dat je wilt gaan en wat je doel op deze aarde is. Ook helpt hij je bewust te maken van verborgen talenten en om succes te bereiken in de expressie van die talenten, zonder compromissen te sluiten en je aan te passen aan wat anderen vinden.
Goud obsidiaan is goed voor spijsverteringsproblemen, maagzweren, oprispingen en bij mannen die last hebben van impotentie door stress.
Goud obsidiaan kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie’s is een winkel met edelstenen en mineralen, wierook, etherische olie en meer aanverwante artikelen.
Siepie’s komt van Simone, mijn naam, en ik ben de eigenaresse van Siepie’s.
De naam komt door vroeger. Vrienden noemden me Siepie en aangezien stenen mijn hele leven ook mijn vrienden zijn geweest was de naam voor de winkel snel gekozen. 
In november 2017 ben ik alleen mijn winkeltje begonnen. Dat was toen nog een klein winkeltje en al snel werd het drukker. Mijn zus Angela is in 2019 in dienst gekomen en zij beheert ondertussen alles rondom de webshop. 
Al snel zijn we verhuisd naar een grotere winkel en ook daar groeien we uit. 
Het team is ook flink gegroeid en bestaat ondertussen uit een team van ongeveer 8 personen. 
Toen ik de winkel begon had ik het nog niet zo helder en voelde ik alleen maar dat ik mijn hart mocht gaan volgen wilde ik innerlijk geluk gaan ervaren. 
Ondertussen is me veel meer duidelijk geworden en heb ik mijn zielsmissie gevonden. 
Deze bestaat er onder andere in om zoveel mogelijk mensen zo zuiver mogelijk te mogen laten kennis maken met wat energie voor ze kan doen. In dit geval de energie van mineralen. 
Het doel is om iedereen zoveel mogelijk in zijn eigen kracht te zetten, zijn eigen geluk te laten vinden. 
Ik ben er namelijk van overtuigd dat geluk in jezelf zit en niet in je omgeving. Als je op zoek gaat naar waar jij echt blij van wordt dan keert het pad naar binnen. Mineralen kunnen daarbij ondersteunen en dragen makkelijk intenties mee. 
Op die manier kunnen ze ondersteunen in jou levenspad op aarde. 
Bij Siepie’s is eerlijkheid erg belangrijk. 
Daarom delen we graag wat we weten wat betreft synthetische, geverfde of gemanipuleerde stenen die verkocht worden. 
Ja, die worden overal verkocht maar helaas niet overal vertellen ze je wat je daadwerkelijk koopt. 
Dat doen wij bij Siepie’s dus wel. 
We doen ook graag zelf onderzoek bij twijfel of laten onderzoek doen door derden. 
Bij Siepie’s vinden we het ook fijn als je op je gemak bent.
De mineralen in de winkel worden zoveel mogelijk afgestemd op elkaar zodat er een rustige energie mag zijn. Ook reinigen we regelmatig energetisch onze winkel m.b.v. salie, palo santo of florida water. 
Hierdoor blijft het fijn.
Kom jij een keer langs bij Siepie’s? 
Voel je van harte welkom.

 

© 2017 - 2024 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss