Goud obsidiaan

Goud Obsidiaan is verbonden met de energie van de grote centrale zon, die de bron voor manifestatie in de fysieke wereld is.
Deze bron is verbonden met alle wezens in de kosmos en onze zonnevlecht die de Goud Obsidiaan reinigt en activeert.
Als je zonnevlecht helemaal zuiver tot aan de bron is, is je wil afgestemd op de Goddelijke wil en wordt je vermogen om te manifesteren veel krachtiger.
Je zult merken dat je steeds meer in staat bent je eigen werkelijkheid op aarde te creëren en te gaan leven uit je hart Goud obsidiaan is ook verbonden met de Gouden Straal die bij Sananda of Christus hoort.  Het is de Vlam van Opstanding die het Christusbewustzijn op aarde brengt.
Tevens is de steen verbonden met Aartsengel Rafaël die buiten de groene kleur ook de kleur goud in zijn aura heeft, wat ervoor zorgt dat deze Obsidiaan een sterke geneeskracht heeft.
Goud Obsidiaan is net als andere Obsidiaansoorten heel geschikt om negatieve energieën op te ruimen en het auraveld te reinigen.
Goud Obsidiaan maakt bewust van machtstoestanden, ook de manier waarop je zelf macht gebruikt.
Hij is uitstekend voor daders en slachtoffers van misbruik die alle aspecten van machtsmisbruik uit hun energetisch systeem wil verdrijven.
Goud Obsidiaan helpt ook om drijfveren vanuit het ego bloot te leggen.
Hij helpt je om duidelijkheid te krijgen over het pad dat je wilt gaan en wat je doel op deze aarde is. Ook helpt hij je bewust te maken van verborgen talenten en om succes te bereiken in de expressie van die talenten, zonder compromissen te sluiten en je aan te passen aan wat anderen vinden.
Goud obsidiaan is goed voor spijsverteringsproblemen, maagzweren, oprispingen en bij mannen die last hebben van impotentie door stress.
Goud obsidiaan kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss