Amethist skullie

Vorige Artikel 7 van 181 Volgende
€ 6,50 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Amethist skull zoekt hoeder.

Amethist is een steen die evenwicht, stabiliteit en balans geeft in alle voorkomende situaties.
Is hierdoor in staat de motivatie en visualisatie te verbeteren alsmede realistische doelen te stellen.
Hij werkt kalmerend, brengt evenwicht tussen lichaam en geest en is beschermend en reinigend bij negativiteit.
De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn voor jezelf en niet in dienst staat van je eigen welbevinden.
Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en tevens vermijdend gedrag op dit vlak veranderd wordt.
Amethist heeft een reinigende werking op het lichaam en daardoor een positieve werking op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine.
Je kunt de steen goed gebruiken als je slaapproblemen hebt omdat je een overactieve geest hebt. Leg daarvoor een Amethist onder je kussen. Daarbij kan hij zelfs nachtmerries voorkomen.
Door het titaan en silicium wat er in de steen zit helpt hij goed bij huidaandoeningen.
Daarnaast werkt hij goed bij ontkalking, hoge bloeddruk en hoog cholesterol.
Samen met Bergkristal en Rozenkwarts in een leefvertrek wordt er een harmonische sfeer gecreëerd.
Amethist kan op alle manieren gereinigd worden.

Specificatie Omschrijving
Type Steen skull
Grootte 2.3x1.5x1.9 cm
Gewicht 10 gram
Keus? U krijgt de skull van de foto

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2022 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss