De Burn Out lijn

Het belangrijkste bij Burn Out is SLAPEN! Heel veel slapen en rusten.

Onze Speciaal Burn-Out lijn, 7 verschillende mengsels van etherische oliën, is speciaal ontwikkeld om je te ondersteunen bij herstel.

De verschillende geurfrequenties ondersteunen je bij de verschillende fases van de Burn out.

Zo is er bijvoorbeeld de Acceptance om te gebruiken in het begin van de Burn-Out. Niets is zo lastig als het echt accepteren dat het gewoon even niet meer gaat. Maar dit is toch echt de eerste stap die je zal moeten maken richting beterschap.

De Transition is er om je te ondersteunen tijdens de laatste fase van de Burn-Out. Je bent al goed op weg, maar hebt het gevoel dat je telkens weer een klein stapje achteruit doet na een flinke stap in de juiste richting. De Transition geeft je de kracht om vol te houden en ook het te accepteren wanneer er een wat mindere dag tussen zit.

De verschillende frequenties zijn ook opgeladen met zorgvuldig gekozen kristallen en remedies. Deze geven de frequentie nét dat extra tikkie om krachtig maar liefdevol te werk te gaan.

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss