Het onderstaande is van toepassing bij een live verkoop op facebook.

Let op vanwege de drukte in de webshop kan het zijn dat het wat langer duurt voor je de spulletjes in huis hebt. Graag begrip daarvoor.

Graag voor zaterdagochtend 8.00 uur claimen. Daarna verwijderen we de artikelen en gaan deze weer gewoon de winkel in.

Onder deze pagina staan persoonlijke items.
LET OP: Betaal alleen als jouw naam bij het artikel staat. 
 

Als je doorklikt in het bestelproces kun je kiezen voor:
-betalen en laten verzenden
-betalen en afhalen bij de winkel
-niet betalen maar je artikelen reserveren door te kiezen voor betalen bij afhalen, je hebt dan 7 dagen de tijd om je spullen   op te halen in de winkel.

Betaal je wel al en wilt het ophalen dan kunnen we het langer bewaren. Opsparen van een paar lives is ook oke als je maar wel alvast betaald.

Wil je beschrijvingen bij de stenen, touwtjes bij de hangers of armband op maat gemaakt dan geef dat aan in het opmerkingenveld. 

 

 

 

Sorteer op

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss