Goud obsidiaan

Goud Obsidiaan is verbonden met de energie van de grote centrale zon, die de bron voor manifestatie in de fysieke wereld is.
Deze bron is verbonden met alle wezens in de kosmos en onze zonnevlecht die de Goud Obsidiaan reinigt en activeert.
Als je zonnevlecht helemaal zuiver tot aan de bron is, is je wil afgestemd op de Goddelijke wil en wordt je vermogen om te manifesteren veel krachtiger.
Je zult merken dat je steeds meer in staat bent je eigen werkelijkheid op aarde te creëren en te gaan leven uit je hart Goud obsidiaan is ook verbonden met de Gouden Straal die bij Sananda of Christus hoort.  Het is de Vlam van Opstanding die het Christusbewustzijn op aarde brengt.
Tevens is de steen verbonden met Aartsengel Rafaël die buiten de groene kleur ook de kleur goud in zijn aura heeft, wat ervoor zorgt dat deze Obsidiaan een sterke geneeskracht heeft.
Goud Obsidiaan is net als andere Obsidiaansoorten heel geschikt om negatieve energieën op te ruimen en het auraveld te reinigen.
Goud Obsidiaan maakt bewust van machtstoestanden, ook de manier waarop je zelf macht gebruikt.
Hij is uitstekend voor daders en slachtoffers van misbruik die alle aspecten van machtsmisbruik uit hun energetisch systeem wil verdrijven.
Goud Obsidiaan helpt ook om drijfveren vanuit het ego bloot te leggen.
Hij helpt je om duidelijkheid te krijgen over het pad dat je wilt gaan en wat je doel op deze aarde is. Ook helpt hij je bewust te maken van verborgen talenten en om succes te bereiken in de expressie van die talenten, zonder compromissen te sluiten en je aan te passen aan wat anderen vinden.
Goud obsidiaan is goed voor spijsverteringsproblemen, maagzweren, oprispingen en bij mannen die last hebben van impotentie door stress.
Goud obsidiaan kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 03-06-2020 - Wauw wauw.wat een mooie edelstenen en hanger ik heb een...  lees meer
  • 03-06-2020 - Bedankt voor de zeer snelle en zorgvuldige en persoonlijke levering...  lees meer
  • 01-06-2020 - Hoi Simone,

    Dank je wel voor het persoonlijk maken van de...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel