Golden healer is een krachtige genezer die werkt met een zachte vredige energie. Hij is breed inzetbaar omdat hij genezing op alle nivos stimuleert en energie versterkt. Hij werkt reinigend en bevordert de doorstroming van energie en ruimt hierbij blokkades op. Goed hulpmiddel bij diverse vormen van healing dus! Golden healer heeft een hoge Chi energie(levenskracht). De steen bevordert innerlijke rust en vertrouwen in jezelf en de omgeving, geeft een gevoel van vrede en welzijn. Hij helpt te accepteren hoe je zelf bent, hoe de situatie nu is en hoe de wereld in elkaar zit.
Fysiek geeft golden healer ook energie. Hij werkt vooral in op alles wat met het bloed te maken heeft zoals bloedarmoede, hoge bloeddruk. Daarnaast werkt hij ontgiftend (lever) en heeft hij een gunstige invloed op het immuunsysteem.
Golden healer kan op alle manieren gereinigd worden.

Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 25-03-2020 - Bij de bestelling op tu date gehouden, wat al vertrouwen...  lees meer
  • 10-03-2020 - Hoi Simone,

    Dank je wel voor de goede levering van mijn...  lees meer
  • 06-03-2020 - Simone bedankt voor de fijne cursus werken met edelstenen, ...  lees meer
Plaats een bericht

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, Siepie for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt, synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen verkoop ik liever niet.
Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

© 2017 - 2020 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel