Het yoni ei

Het yoni-ei is een kristallen ei dat in de vagina wordt ingebracht en waarmee diverse oefeningen gedaan kunnen worden om de bekkenbodem te trainen.
Yoni-eieren hebben hun oorsprong in tantrische en natuurgeneeskunde waardoor het ook wel een tantrisch ei of energie ei genoemd wordt.
Een yoni-ei is altijd een mineraal en elk mineraal heeft een eigen energetische werking.
Het trainen van de bekkenbodem is belangrijk, het maakt je bewust van je lichaam en is goed voor de eigenwaarde.

De voordelen van het gebruik van een yoni-ei op een rijtje:
- het verstevigt de bekkenbodemspieren en de vagina spieren.
- het geeft een gevoel van stevigheid.
- het bevordert het orgastisch vermogen, dat wil zeggen dat je makkelijker kunt klaarkomen en het orgasme voelt intenser.
- het bevordert de energetisering en de doorbloeding in de onderbuik, het vasthouden van energie wordt vergemakkelijkt.
- het voorkomt incontinentieproblemen en orgaanverzakking.

Kortom, de moeite waard!

Gebruik in het begin een yoni-ei met een zachte werking, bv rozenkwarts of jade.
Houd het ei voor gebruik eerst eens op de blote huid onder de navel om te voelen of de steensoort fijn aanvoelt voor jou. Je gaat hem tenslotte gebruiken in je meest ontvankelijke gevoelsgebied en de energetische lading van het mineraal werkt altijd door op je energiesysteem.
Kracht met weerstand. Voelt het goed dan kan je het met een gerust hart gaan gebruiken. 

Wie is Siepie's

Siepie's is een winkel en webshop voor edelstenen en mineralen.

Mijn naam is Simone, al heel mijn leven "Siepie" for friends. Aangezien de stenen mijn vrienden zijn was de naam voor de winkel snel gekozen. 
Ik ben de winkel in 2017 ook alleen begonnen dus dat paste wel. Sinds 2019 is ook Angela, mijn zus, dagelijks te vinden in de winkel. Zij is ondertussen echt mijn steun en rechterhand geworden in de winkel.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan "groeien" en ontstaan in de natuur. 
Dan heb ik het nog niet over de energie en kracht die mineralen bij zich hebben. Ik ben zo blij dat ik heb mogen ervaren in mijn leven wat de energie van 'edel'stenen kan ondersteunen in processen die we door maken. Dat wil ik graag met je delen. 
Mijn passie ligt dan ook bij de mineralen die de natuur ons aanbiedt. Vele winkels verkopen synthetische, gekleurde of gemanipuleerde stenen. Dat is in mijn ogen in zoverre oké als men daar eerlijk over is. Maar helaas worden dit soort stenen vaak als echte edelstenen uit de natuur aangeboden of zelfs onder een andere naam verkocht om er meer geld voor te vragen. 
Dat doen wij dus niet. Ja, we verkopen deze stenen wel maar zullen altijd vermelden, in zoverre wij het weten, dat het om een synthetische, gekleurde of gemanipuleerde steen gaat. 
Eerlijkheid duurt het langst, niet waar? 
En Moeder aarde biedt ons zoveel krachtigs en moois, dat eer ik met liefde.

Kom jij een keer sfeer proeven bij Siepie's? 
Je bent van harte welkom.
Met liefde....

© 2017 - 2023 Siepie's edelstenen en mineralen | sitemap | rss